Najlepsze ciasta na lato - przepisy

Czy wiesz, że seler naciowy to prawdziwa skarbnica cennych składników odżywczych? Dostarcza witaminy A i K, kwas foliowy, potas i błonnik. To wartościowe źródło przeciwutleniaczy i elektrolitów. Dodatkowo jego łodyga jest niskokaloryczna i w 95 proc. złożona z wody, więc idealnie nawadnia ciało. Wypróbuj przepis na zdrowy koktajl z selera naciowego, melona i orzeźwiających cytrusów.

 

Polecane artykuły

Informacje Pasta, farsz na pierogi, sos do makaronu. Nietypowe dania i dodatki z bobu

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

0
Informacje Sałatki z ogórków do słoika. Przepisy ze starego zeszytu babci

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

3
Informacje Owoce ma pełne witamin, a olej z nich nie ma cholesterolu. Doskonała na problemy z sercem i odpornością

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...

1
Informacje Ma mało kalorii i dużo witamin. Co dobrego zrobić z młodej brukselki?

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...

10

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Bób z masłem

Polecamy naszą ulubioną przekąskę z dzieciństwa. U babci w ogródku zawsze był...

Odsłon: 1951

15 min
7
30 min
11
60 min
4
Przekąski Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci

Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci. Ten smak pamięta się zawsze. Wystar...

Odsłon: 10375

60 min
21