Ewa_Gotuje

Lubisz majonez, ale unikasz go, ponieważ boisz się, że jest tuczący? Możesz przygotować jego wegańską wersję. Jest on równie kremowy, ma pyszny smak nieodbiegający od tradycyjnego odpowiednika, a dodatkowo jest zdrowszy i ma mniej kalorii. Zrobisz go z mleka sojowego, płatków drożdżowych i soku z cytryny.

Polecane artykuły

Informacje Kup, jeśli zobaczysz na półce. Regulują poziom cukru we krwi, mają dużo witaminy C, dobre dla seniorów

Choć na pierwszy rzut oka wyglądają jak zwykłe pomarańcze, ich wnętrze skrywa coś znacznie więcej – intensywnie czerwony miąższ, bogaty w antocyjan...

0
Ewa gotuje Lekko i wiosennie w kuchni Ewy Wachowicz

Ewa Wachowicz postawiła na lekkie i proste dania, które każdy może przygotować w swojej kuchni. Najpierw podała chłodnik z odrobiną wyrazistej musz...

2
Informacje Najlepsze surówki z młodej kapusty. Pomogą w walce ze zbędnymi kilogramami

Młoda kapusta to prawdziwy skarb wiosennej kuchni - lekka, soczysta i pełna wartości odżywczych. W dodatku ma niski indeks glikemiczny i wspiera tr...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy