Do góry

Dania główne Przepis na:

Gołąbki bez liści

Dania główne

Autor: olenka03

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 14

Dodano: 27.06.2009

Odsłon: 3321

Są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę obgotować poszatkować , wymieszać formuować klopsiki , obtaczać w panierce (bułka) obsmażąć na patelni układać w brytfance , polac sosem pomidorowym dodać kostkę rosołowa

  2. Wstawić do piekarnika na 20-30 min. w tem 180 o C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Gabka79 30 listopada 2009 czy ten czas na zapiekanie nie jest za kr ótki? ja mam podobny ale piecze się ok 1,5 godziny!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grawa5 23 października 2009 dziwny przepis???? a co mięsem, ryżem i kaszą manną????

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń