Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przechowywanie suszonych grzybów jest proste. Przechowujemy w słoju lub w torebce z papieru ewentualne w pojemniku plastikowym. Do słoja wrzucamy kilka listków laurowych ,które odstraszą nam mole spożywcze oraz wrzucamy garść ryżu, który pochłania wilgoć. Tak przygotowane grzyby szczelnie zamykamy i odstawiamy w suche i ciemne miejsce.Grzyby suszone możemy przechowywać nawet do 4 lat.Zapraszam na krótki film
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11130
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 305
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11130
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 305
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 384
Składniki