Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przechowywanie suszonych grzybów jest proste. Przechowujemy w słoju lub w torebce z papieru ewentualne w pojemniku plastikowym. Do słoja wrzucamy kilka listków laurowych ,które odstraszą nam mole spożywcze oraz wrzucamy garść ryżu, który pochłania wilgoć. Tak przygotowane grzyby szczelnie zamykamy i odstawiamy w suche i ciemne miejsce.Grzyby suszone możemy przechowywać nawet do 4 lat.Zapraszam na krótki film
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21735
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 371
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21735
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 371
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki