Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 928
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1051
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2097
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 928
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1051
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2097
Składniki
Dynię przekroić na pół i upiec w piekarniku w 200 stopniach, przez godzinę, aż będzie miękka. Następnie usunąć pestki. Dynię obrać i zmiksować blenderem na gładką masę. Powstałe puree można przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.