Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94250
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3599
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94250
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3599
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Składniki
Dynię przekroić na pół i upiec w piekarniku w 200 stopniach, przez godzinę, aż będzie miękka. Następnie usunąć pestki. Dynię obrać i zmiksować blenderem na gładką masę. Powstałe puree można przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.