Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzy Ci się kurczak jak z wykwintnej restauracji? Chrupiąca skórka i delikatne mięso w środku? To nie jest wcale takie trudne!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1591
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232006
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1591
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232006
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5083
Składniki
Musisz tylko przed pieczeniem posmarować kurczaka śmietaną. Podczas zapiekania wchłonie się ona zmiękczając mięso w środku, ale jednocześnie tworząc chrupką skorupkę. Fot. 123RF/Picsel