Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzy Ci się kurczak jak z wykwintnej restauracji? Chrupiąca skórka i delikatne mięso w środku? To nie jest wcale takie trudne!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Musisz tylko przed pieczeniem posmarować kurczaka śmietaną. Podczas zapiekania wchłonie się ona zmiękczając mięso w środku, ale jednocześnie tworząc chrupką skorupkę. Fot. 123RF/Picsel