Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sposób na kolorowy lukier, który zawsze wychodzi. Fot. Tijs Zwinkels / Flickr Aby zrobić maksymalnie prosty lukier, mieszam szklankę cukru pudru z sokiem z połówki cytryny. Jeśli mam ochotę zaszaleć i zrobić różowy - przed mieszaniem dodaję kilka kropel soku z wiśni. Fiolet można uzyskać sokiem jagodowym. Kurkuma sprawi, że lukier będzie pomarańczowożółty.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 407
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 407
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Składniki