Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ususzoną i sproszkowaną kanię warto dodawać do zup i sosów. Dla mnie i mojej rodziny taki dodatek smakowy jest Ok. Ciekawa jestem czy ktoś też stosował ten sposób wykorzystania kani?
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1184
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1184
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1841
Składniki
Zbieramy zdrowe i średniej wielkości kanie.