Poznaj więcej sprawdzonych przepisów na pyszne dania i desery!
Jesienią polskie ziemniaki są najsmaczniejsze, więc nie może ich zabraknąć w kolejnym odcinku i właśnie dlatego Ewa ugotowała krem kartoflany z dodatkiem pora. Na danie główne zrobiła białą kiełbasę pieczoną z fasolą w lekkim pomidorowym sosie z dodatkiem białego wina. Do tej jednogarnkowej potrawy usmażyła placuszki z kiszonej kaszy gryczanej. Ponadto pokazała, jak założyć domową uprawę kiełków. W odcinku nie zabrakło też słodkości – Ewa zrobiła krem czekoladowy.
 
         
            Czy śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Dietetycy są zgodni – tak! Problem w tym, że rano zazwyczaj brakuje nam czasu na przygotowanie...
 
            Artykuł sponsorowany
Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...
 
            Dzika róża niegdyś regularnie gościła w polskich domach. Dziś, choć przez wielu zapomniana, wciąż uznawana jest za jeden z najcenniejszych darów na...
 
            Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3129
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
 
        