415. odcinek programu "Ewa Gotuje"
Tydzień przed Wielkanocą Ewa Wachowicz rozpocznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną i bardzo soczystą pieczeń z piersi indyka, którą można serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno – jako wędlinę. Później zaprezentuje delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami. Na deser będzie babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...
Sponsorowane
Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...
Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...
Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ciasta
- Ciastka
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 373
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 97
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 25
Polecam.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Placki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 425