Tydzień przed Wielkanocą Ewa Wachowicz rozpocznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną i bardzo soczystą pieczeń z piersi indyka, którą można serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno – jako wędlinę. Później zaprezentuje delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami. Na deser będzie babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym.
Polecane artykuły
Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...
Materiał promocyjny
W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...
Artykuł sponsorowany
Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...
Kompot z suszu to jedna z najbardziej charakterystycznych potraw wigilijnych. Obok barszczu, pierogów i karpia tworzy smakowy fundament świąt. Jego...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 336
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2609
