Tydzień przed Wielkanocą Ewa Wachowicz rozpocznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną i bardzo soczystą pieczeń z piersi indyka, którą można serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno – jako wędlinę. Później zaprezentuje delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami. Na deser będzie babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym.

Polecane artykuły

Placki ziemniaczane to jedno z tych dań, które wszyscy znają, ale niewielu wie, jak wiele mają odsłon. W różnych regionach Polski przygotowuje się...

Jak zrobić dobrą paschę wielkanocną? To pytanie zadaje sobie wielu miłośników tradycyjnych wypieków przed świętami. Ten wschodni przysmak, choć nie...

Mazurek - bez tego wypieku zdecydowanie trudno jest wyobrazić sobie Wielkanoc. Najważniejszy jest jednak sprawdzony przepis, a takich u nas nie bra...

Szukasz pomysłów, które sprawią, że twoje wielkanocne dania będą jeszcze lepsze? Sekretem jest odpowiednio przygotowany sos. Sprawdź nasze pomysły...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15512

