Tydzień przed Wielkanocą Ewa Wachowicz rozpocznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną i bardzo soczystą pieczeń z piersi indyka, którą można serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno – jako wędlinę. Później zaprezentuje delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami. Na deser będzie babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym.

Polecane artykuły

Nie bez powodu szafran uznawany jest za jedną z najcenniejszych przypraw świata. Nie dość, że nadaje on potrawom wyjątkowego aromatu, to jeszcze ws...

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 122

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9364

szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982


Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1156

