415. odcinek programu "Ewa Gotuje"
Tydzień przed Wielkanocą Ewa Wachowicz rozpocznie przygotowania do świąt. Zrobi aromatyczną i bardzo soczystą pieczeń z piersi indyka, którą można serwować zarówno na ciepło, jak i na zimno – jako wędlinę. Później zaprezentuje delikatne polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami. Na deser będzie babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym.
Polecane artykuły
Roszponka warzywna jest bardzo często mylona ze swoją dalszą kuzynką - sałatą. Jednak okazuje się, że ma z nią niewiele wspólnego. Charakteryzuje j...
W kuchni Ewy Wachowicz królują przede wszystkim składniki dobrej jakości. W 520. odcinku prowadząca przygotuje z nich pyszne i zdrowe dania. Aromat...
Pyszny i aromatyczny sos to podstawa każdego makaronu. To on decyduje o ,,być albo nie być” tego dania – odpowiednio skomponowane i przyprawione sk...
Artykuł sponsorowany
Polski sklep Dino to jedne z niewielu marketów należących do rodzimych firm. Jak Dino radzi sobie na rynku, jaką ma ofertę i czy jest ona opłacalna...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To jedna z odmian sałatki Cezar. Prosta, smaczna i szybka w przygotowaniu sał...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Owoce
- Awokado
- Nabiał
- Jogurt
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 70
Lahmacun to bardzo popularny turecki street food. Cienki placek z mięsem i wa...
Odsłon: 69