Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po jedne z ostatnich, jesiennych zapasów i na kiszonych pomidorach ugotuje zaskakującą w smaku zupę. Pokaże również jak w pomysłowy sposób wykorzystać ziemniaki „z wczoraj” – zapiekając je z klopsikami. Natomiast na deser będzie ciasto z mrożonymi borówkami – tym razem w ramach akcji czyszczenia zamrażarki.
Polecane artykuły
Jajka to niewątpliwie jeden z najlepszych pokarmów, do jakich mamy dostęp. Są one nie tylko smaczne, ale również bardzo odżywcze i uniwersalne. Dla...
Materiał promocyjny
Tradycją na stole wigilijnym jest ryba po grecku. Dziś zaproponujemy ten świąteczny szlagier w nowej aranżacji. Zapraszamy do świata pachnącego zar...
Materiał promocyjny
Wigilijna kolacja to wyjątkowo tradycyjny czas: zasiadamy przy stole o tej samej porze, zazwyczaj w stałym, rodzinnym gronie, rozmawiamy na podobne...
Materiał promocyjny
W polskiej tradycji na stole wigilijnym z mięs pojawia się wyłącznie ryba. A gdyby tak przygotować święta całkowicie wegańskie? Nie tylko bez ryb,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Przyprawy
- Kolendra
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 167
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 462
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Polska
- Bez laktozy
- Wegetariańskie
- Jajka
- Orzechy
- Migdały
- Włoskie
- Ciasta
Odsłon: 25
Przepis dnia
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 2821