Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po jedne z ostatnich, jesiennych zapasów i na kiszonych pomidorach ugotuje zaskakującą w smaku zupę. Pokaże również jak w pomysłowy sposób wykorzystać ziemniaki „z wczoraj” – zapiekając je z klopsikami. Natomiast na deser będzie ciasto z mrożonymi borówkami – tym razem w ramach akcji czyszczenia zamrażarki.
Polecane artykuły
Jesienią i zimą nasz układ odpornościowy szczególnie potrzebuje wsparcia, a jednym z najlepszych sposobów na jego wzmocnienie jest włączenie do die...
Ewa Wachowicz w 556. odcinku programu "Ewa Gotuje" kontynuuje cykl na tradycyjne gotowanie. Zupa będzie góralska, choć z małym twistem. Na danie gł...
Zmiana śniadania może całkowicie odmienić poranki. Zamiast tradycyjnych kanapek możemy przygotować coś sycącego i pełnego wartości odżywczych, co d...
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10943
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3553
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2645