W 436. odcinku programu Ewa Wachowicz gotowanie rozpoczęła od przyrządzenia rozgrzewającej azjatyckiej zupy ramen. Na drugie danie zaskoczyła makaronem z sosem na bazie gotowanych buraków ćwikłowych. Z kolei po obiedzie Ewa upiekła ciasto kokosowe. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.

Polecane artykuły

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...

Aronia to owoc, który kryje w sobie prawdziwą prozdrowotną moc. Ma on jednak jedną wadę – jest mało soczysty i cierpki w smaku, dlatego wiele osób...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10015

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9051

Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412

