W 436. odcinku programu Ewa Wachowicz gotowanie rozpoczęła od przyrządzenia rozgrzewającej azjatyckiej zupy ramen. Na drugie danie zaskoczyła makaronem z sosem na bazie gotowanych buraków ćwikłowych. Z kolei po obiedzie Ewa upiekła ciasto kokosowe. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.

Polecane artykuły

Informacje Teraz jest moda na te orzechy, Polacy jedzą garściami. Eksperci od zdrowia mówią wprost: uważajcie

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...

1
Informacje Dania jednogarnkowe na jesienne chłody. Rozgrzewają i sycą

Jesienne wieczory pachną cynamonem, deszczem i... gulaszem bulgoczącym w garnku. Co jeść jesienią, żeby poczuć prawdziwą ulgę? Dania jednogarnkowe!...

7
Informacje Z jabłkami, śliwkami, gruszkami. Nietypowe pomysły na pyszne, kremowe serniki

Sernik to klasyka, ale można ją odświeżyć, dodając owoce, które wprowadzają ciekawy aromat i niebanalny smak. Z jabłkami, śliwkami czy gruszkami ka...

5
Informacje Przestań zagęszczać zupę mąką. Oto lepsze i zdrowsze sposoby

Tradycyjna zasmażka nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. Zbyt duża ilość mąki i tłuszczu sprawia, że zupa staje się ciężka i mniej zdrowa. Na s...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka z pora

Ostra surówka z pora, kwaśnego jabłka i szczypiorku. Zdrowa, dla lubiących zd...

Odsłon: 45423

30 min
45
60 min
6