W 436. odcinku programu Ewa Wachowicz gotowanie rozpoczęła od przyrządzenia rozgrzewającej azjatyckiej zupy ramen. Na drugie danie zaskoczyła makaronem z sosem na bazie gotowanych buraków ćwikłowych. Z kolei po obiedzie Ewa upiekła ciasto kokosowe. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.

Polecane artykuły

Lato to idealny czas na eksperymentowanie z różnorodnymi sałatkami, które łączą świeże, sezonowe składniki w pełnowartościowe posiłki. Kolorowe kom...

Gdy temperatura przekracza 30 stopni, ostatnią rzeczą, o jakiej marzymy, jest rozgrzewający rosół czy pieczony schab. W upalne dni organizm domaga...

Lemoniada to jeden z najprostszych napojów, który latem ratuje przed upałem, a zimą dostarcza cennych witamin, jeśli przygotujesz ją na bazie cytru...

Młoda kapusta to prawdziwy skarb sezonu wiosenno-letniego. Jest delikatna w smaku, lekko słodkawa i – co najważniejsze – pełna cennych składników o...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

