W 436. odcinku programu Ewa Wachowicz gotowanie rozpoczęła od przyrządzenia rozgrzewającej azjatyckiej zupy ramen. Na drugie danie zaskoczyła makaronem z sosem na bazie gotowanych buraków ćwikłowych. Z kolei po obiedzie Ewa upiekła ciasto kokosowe. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.
Polecane artykuły
Szukasz pomysłów na pyszny i pożywny posiłek bez mięsa? W takim razie postaw na zapiekanki warzywne, które są nie tylko smaczne, ale również zdrowe...
Ewa Wachowicz szykuje się na święta Bożego Narodzenia. Na jej wigilijnym stole pojawią się pyszne potrawy, znajdzie się miejsce dla tych z wielolet...
Artykuł sponsorowany
Wybór dobrej kawy w ziarnach sprowadza się do zrozumienia kilku podstawowych aspektów, które decydują o jej smaku i aromacie. To właśnie kawa ziarn...
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4950
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 13384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5830
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514