Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
440. odcinek kulinarnego programu Ewa Gotuje, prowadząca rozpoczęła od ubrania choinki. Po udekorowaniu drzewka zaprosiła widzów do gotowania świątecznych potraw. Przygotowała aromatyczną zupę fasolową z dodatkiem suszonych śliwek, paprykarz z karpia oraz dwukolorowy keks świąteczny. Poznaj przepisy na te pyszne dania!
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189