W sobotę 19 marca w swoim programie Ewa Wachowicz przygotowała potrawy z egzotyczną nutą. Na przystawkę zaproponowała krem z batatów i soczewicy. Następnie zaprosiła widzów na danie główne, czyli pieczone podudzie indyka podane z sosem czekoladowym. Zdradziła również przepis na pyszną ensaimadę. Sprawdź, jak przyrządzić te pyszności!
Polecane artykuły
Ryby uznawane są za jeden z najbardziej wartościowych pokarmów, do których mamy dostęp. Warto jednak mieć świadomość, że niektóre z nich wywierają...
Skutecznym sposobem, który pomoże wesprzeć proces odchudzania, jest sięgnięcie po zupy. Dostarczają mnóstwa warzyw, doskonale sycą, są lekkostrawne...
W najnowszym, 528. odcunki programu "Ewa gotuje" w kuchni prowadzącej pojawią się goście. W towarzystwie sióstr Krawczyńskich, znanych pod pseudoni...
Artykuł sponsorowany
Instagram w 2025 roku pozostaje jedną z najważniejszych platform społecznościowych, zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Liczba obserwujących n...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Pychota. Samo dobro.
- Azjatycka
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Jajka
- Mięso
- Indyk
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Makarony
- Makaronowe
- Szynki
- Dla zdrowia
Odsłon: 22
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Żydowska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Dla zdrowia
Odsłon: 432
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 23
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 381