444. odcinek programu "Ewa Gotuje"
W sobotę 19 marca w swoim programie Ewa Wachowicz przygotowała potrawy z egzotyczną nutą. Na przystawkę zaproponowała krem z batatów i soczewicy. Następnie zaprosiła widzów na danie główne, czyli pieczone podudzie indyka podane z sosem czekoladowym. Zdradziła również przepis na pyszną ensaimadę. Sprawdź, jak przyrządzić te pyszności!

Polecane artykuły

Pieczenie chleba jest sztuką, której wiele osób uczy się przez długie lata swojego życia, ciągle udoskonalając przepis i starając się stworzyć jesz...

Jaki jest najlepszy chleb? Miłośnicy tradycyjnej kuchni odpowiedzą z pewnością, że ten przygotowany na zakwasie. Jeśli zamierzasz upiec chleb w dom...

Specjaliści wskazują, że aż 21 mln Polaków ma podwyższony poziom cholesterolu. Brak badań lub chęci leczenia się doprowadzają do miażdżycy i stanów...

Trudno znaleźć osobę, która nie lubiłaby zapachu świeżego pieczywa o poranku. Chcesz przygotować domowe bułeczki we własnej kuchni, ale nie wiesz,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 51

Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
- Impreza
- Włoska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Mleko
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 191

