W sobotę 19 marca w swoim programie Ewa Wachowicz przygotowała potrawy z egzotyczną nutą. Na przystawkę zaproponowała krem z batatów i soczewicy. Następnie zaprosiła widzów na danie główne, czyli pieczone podudzie indyka podane z sosem czekoladowym. Zdradziła również przepis na pyszną ensaimadę. Sprawdź, jak przyrządzić te pyszności!

Polecane artykuły

Pieczony kalafior to idealna opcja na szybki posiłek bez mięsa. Jest on nie tylko niezwykle smaczny i prosty w przygotowaniu, ale również bardzo od...

Jesteś na diecie i unikasz owoców jak ognia? Wiedz, że nie tędy droga. Okazuje się, że istnieje cały wachlarz pokarmów o niskim indeksie glikemiczn...

Smak świeżej botwinki to jedno z najpiękniejszych wspomnień wiosny i lata. Na szczęście nie musicie się z nim żegnać, gdy sezon minie. Dzięki domow...

Nie bez powodu to warzywo cieszy się ogromną popularnością w polskich kuchniach. Jest nie tylko smaczne, ale też wyjątkowo korzystne dla zdrowia. P...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 197
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Nabiał
- Jogurt
- Płatki
- Dla zdrowia
Odsłon: 952

