448. odcinek programu „Ewa Gotuje”
W 448. odcinku programu Ewa Gotuje, emitowanym w Wielką Sobotę, prowadząca przygotowała pyszne potrawy wielkanocne. Jako pierwszą podała białą kiełbasę pieczoną z jabłkami, a następnie aromatyczny żurek na domowym zakwasie. Na deser Ewa Wachowicz zaserwowała babkę cytrynową z serkiem mascarpone. Receptury warto zapamiętać i wypróbować nie tylko od święta. Zobacz, jak przygotować wszystkie te smakołyki!
Polecane artykuły
Rydz to jeden z najpopularniejszych grzybów, znany nie tylko ze swojego atrakcyjnego smaku, ale również prozdrowotnych właściwości. Ponadto wyróżni...
Ewa Wachowicz w swoim programie z chęcią korzysta z sezonowych warzyw i owoców oraz produktów od lokalnych dostawców. W 520. odcinku swojego progra...
Wymaga cierpliwości i precyzji, ale z odpowiednimi wskazówkami każdy może go zrobić w swojej kuchni. Trudno wyobrazić sobie bez niego śniadanie i k...
Roszponka warzywna jest bardzo często mylona ze swoją dalszą kuzynką - sałatą. Jednak okazuje się, że ma z nią niewiele wspólnego. Charakteryzuje j...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 2228
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 4299
Zrazy z karkówki to doskonała propozycja na obiad dla całej rodziny. Zrazy tr...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Buliony
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Rolady
Odsłon: 1977