W 448. odcinku programu Ewa Gotuje, emitowanym w Wielką Sobotę, prowadząca przygotowała pyszne potrawy wielkanocne. Jako pierwszą podała białą kiełbasę pieczoną z jabłkami, a następnie aromatyczny żurek na domowym zakwasie. Na deser Ewa Wachowicz zaserwowała babkę cytrynową z serkiem mascarpone. Receptury warto zapamiętać i wypróbować nie tylko od święta. Zobacz, jak przygotować wszystkie te smakołyki!
Polecane artykuły
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...
Co zrobić, żeby ciasto na pierogi nie było twarde jak podeszwa? Wystarczy trzymać się kilku podstawowych zasad i postawić na odpowiednią mąkę. Dobó...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2524
