Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W tym odcinku Ewa Wachowicz zabrała widzów w kulinarną podróż do Zawoi. Zdradziła swoje ulubione danie z dzieciństwa i pokazała, jak przygotowuje się prawdziwe osypki.
Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...
Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...
Korzeń maca to część rośliny pochodzącej z wysokogórskich terenów Andów w Peru. Od wieków ceniony jest on za swoje wyjątkowe właściwości – to właśn...
Desery bez cukru kojarzą ci się z czymś mdłym, nieapetycznym i niesłodkim? Wcale nie muszą tak smakować. Wystarczy znaleźć dobry przepis, w którym...
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14449
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5676