Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W 461. odcinku Ewa Wachowicz zaprosiła widzów na pyszny, domowy rosół z wiejskiej kury i kaczych nóżek. Gospodyni programu wyznaje zasadę, że nic w kuchni nie może się zmarnować, dlatego ugotowane mięso z zupy postanowiła wykorzystać do przygotowana pasztetu. Warzywa natomiast zużyła do zrobienia sałatki jarzynowej. W programie podzieliła się również swoją recepturą na sos rumiany, który stanowi cudowną bazę do różnego rodzaju zup i potraw.

Polecane artykuły

Smak świeżej botwinki to jedno z najpiękniejszych wspomnień wiosny i lata. Na szczęście nie musicie się z nim żegnać, gdy sezon minie. Dzięki domow...

Nie bez powodu to warzywo cieszy się ogromną popularnością w polskich kuchniach. Jest nie tylko smaczne, ale też wyjątkowo korzystne dla zdrowia. P...

Truskawki to nieodłączny element lata, który warto wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. Szczególnie dobrze sprawdzają się w ciastach – tych pros...

Boćwina to warzywo, które wyróżnia się ciekawym smakiem, wszechstronnym zastosowaniem w kuchni oraz wysoką wartością odżywczą. Dobrze wpływa ona na...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
- Impreza
- Polska
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Ryż
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Kotlety
- Bułki
Odsłon: 692

Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Indyk
- Przyprawy
- Oregano
- Rozmaryn
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 308

