Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W 461. odcinku Ewa Wachowicz zaprosiła widzów na pyszny, domowy rosół z wiejskiej kury i kaczych nóżek. Gospodyni programu wyznaje zasadę, że nic w kuchni nie może się zmarnować, dlatego ugotowane mięso z zupy postanowiła wykorzystać do przygotowana pasztetu. Warzywa natomiast zużyła do zrobienia sałatki jarzynowej. W programie podzieliła się również swoją recepturą na sos rumiany, który stanowi cudowną bazę do różnego rodzaju zup i potraw.

Polecane artykuły

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz zaprosi do swej krakowskiej kuchni, gdzie zaprezentuje potrawy na Wielkanoc. Sprawdź, co wydarzy się w 389. odcinku p...

Szukasz pomysłu na efektowny i smaczny przysmak świąteczny? Postaw na roladki z szynki. Przekąska na Wielkanoc w tej formie to coś, co można przygo...

Artykuł sponsorowany
Air Fryer to doskonały sposób na naukę gotowania. Ten wielofunkcyjny sprzęt kuchenny zapewni ci wspaniałą przygodę z gotowaniem. Poznasz nowe przep...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Kremy
- Babeczki
Odsłon: 214
Ulubiona wędlina z kaczki.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Kaczka
- Przyprawy
Odsłon: 403

lekka sałatka, idealna na święta
- Wielkanoc
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Ryż
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 312

