Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W 461. odcinku Ewa Wachowicz zaprosiła widzów na pyszny, domowy rosół z wiejskiej kury i kaczych nóżek. Gospodyni programu wyznaje zasadę, że nic w kuchni nie może się zmarnować, dlatego ugotowane mięso z zupy postanowiła wykorzystać do przygotowana pasztetu. Warzywa natomiast zużyła do zrobienia sałatki jarzynowej. W programie podzieliła się również swoją recepturą na sos rumiany, który stanowi cudowną bazę do różnego rodzaju zup i potraw.

Polecane artykuły

Tatsoi to kapusta szczególnie popularna wśród fanów azjatyckich dań. Wyróżnia się ona lekko orzechowym smakiem i wszechstronnym zastosowaniem w kuc...

Ewa Wachowicz podczas przygotowania dań w swoim programie lubi sięgać po klasyczne składniki, z którym powstają smakowite przepisy. Tym razem w rol...

Algi wakame to popularny składnik kuchni azjatyckiej. Są one niskokaloryczne, wszechstronne w zastosowaniu, a do tego niezwykle odżywcze – można zn...

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Placki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 1205

