Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W 461. odcinku Ewa Wachowicz zaprosiła widzów na pyszny, domowy rosół z wiejskiej kury i kaczych nóżek. Gospodyni programu wyznaje zasadę, że nic w kuchni nie może się zmarnować, dlatego ugotowane mięso z zupy postanowiła wykorzystać do przygotowana pasztetu. Warzywa natomiast zużyła do zrobienia sałatki jarzynowej. W programie podzieliła się również swoją recepturą na sos rumiany, który stanowi cudowną bazę do różnego rodzaju zup i potraw.

Polecane artykuły

Ciepłe desery w zimowe wieczory są jak lekarstwo na niepogodę. Zaledwie kilka składników może zdziałać cuda. Wyobraźcie sobie jabłka pieczone z cyn...

Potas to jeden z najważniejszych składników odżywczych dla człowieka. To właśnie on w dużej mierze odpowiada za prawidłową pracę serca, mięśni, ukł...

Błonnik pokarmowy to jeden z najważniejszych składników w naszej diecie. Wbrew pozorom nie odpowiada on jedynie za prawidłową pracę jelit, ale równ...

Artykuł sponsorowany
Czy Twoja firma jest gotowa na kontrolę sanepidu? Jeśli prowadzisz restaurację, piekarnię, food trucka, sklep spożywczy czy zakład produkcyjny, HAC...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3968

Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 381

Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 75

Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 338

