Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
11 listopada obchodzimy Święto Niepodległości. Z tej okazji Ewa Wachowicz przygotowała dla widzów tradycyjne, rozgrzewające danie kuchni polskiej. W programie podzieliła się również przepisem na aromatyczną, rozgrzewającą zupę krem z pieczonych warzyw. Na deser zaproponowała drożdżówkę z twarogowym nadzieniem. W 464. odcinku programu „Ewa gotuje” okazała też, jak zrobić wspólnie z dziećmi biało-czerwone kotyliony oraz pochwaliła się, gdzie co roku umieszcza polską flagę.
Polecane artykuły
Szybkie sałatki dla niespodziewanych gości to ratunek każdej gospodyni, która nie lubi być zaskakiwana. Gdy dzwoni dzwonek do drzwi, a w lodówce pa...
Nic tak nie rozgrzewa jak pyszna domowa zupa. Doskonale wie o tym Ewa Wachowicz, dlatego w najnowszym 557. odcinku programu "Ewa gotuje" przygotuje...
Mieszkańcy Kostaryki słyną z długowieczności i dobrego zdrowia. W regionie Nicoya, należącym do tzw. niebieskich stref, wiele osób dożywa okolic se...
Nie wyrzucaj wczorajszych ziemniaków. Zrób z nich placuszki - dokładnie tak, jak nasze babcie. Kiedy w lodówce zostały ugotowane bulwy z obiadu, ni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
- Impreza
- Halloween
- Polska
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Kompoty
- Dla zdrowia
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425102
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Mięso
- Grzyby
- Pieczarki
- Pizze
- Dla zdrowia
Odsłon: 10719