Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
11 listopada obchodzimy Święto Niepodległości. Z tej okazji Ewa Wachowicz przygotowała dla widzów tradycyjne, rozgrzewające danie kuchni polskiej. W programie podzieliła się również przepisem na aromatyczną, rozgrzewającą zupę krem z pieczonych warzyw. Na deser zaproponowała drożdżówkę z twarogowym nadzieniem. W 464. odcinku programu „Ewa gotuje” okazała też, jak zrobić wspólnie z dziećmi biało-czerwone kotyliony oraz pochwaliła się, gdzie co roku umieszcza polską flagę.
Polecane artykuły
Burak to jedno z najbardziej wartościowych warzyw. Zawiera on witaminy, minerały i związki bioaktywne, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
Artykuł sponsorowany
Czy wiesz, że Arabica stanowi aż 60-70% światowej produkcji kawy? Ten najpopularniejszy gatunek kawy speciality zachwyca wyjątkową kwasowością oraz...
Pieczenie ciasta dla wielu osób może być wyzwaniem. Należy pamiętać o wielu czynnikach, odpowiedniej temperaturze składników, proporcjach, czy czas...
Jak odpowiedzieć na potrzeby organizmu, gdy przekraczasz pięćdziesiątkę? Przede wszystkim zadbaj o zdrową dietę. Wybieraj produkty, które są lekkie...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Papryka
- Owoce
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
Odsłon: 170
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 292
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 561