Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
468. odcinek Ewa Gotuje
W 468. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na włoskie pyszności, ale z polskim twistem! Na pierwszy posiłek Ewa Wachowicz podała zupę ribollitę, a na danie główne - pizzę na chlebowym spodzie. Deser zaskoczył - było to tiramisu, ale nieco „spolszczone". Zobacz, jak przygotować pyszności!
Polecane artykuły
Bluszczyk kurdybanek to ziele, które z chęcią używały nasze babcie. Podobno ta wiosenna roślina była stałym elementem potraw w czasach słowiańskich...
Kardamon – genialna przyprawa z Indii – znajduje zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w medycynie naturalnej. Nie dość, że doskonale podkreśla ona...
Kojarzysz cukierki kukułki, czyli nadziewane karmelki? To kultowe polskie słodycze, które nadal cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie każdy wie, ż...
Nie jest tajemnicą, że po 50. roku życia metabolizm spowalnia. Wiele pań w tym wieku zaczyna borykać się z nadprogramowymi kilogramami, oraz przykr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 262
Szybki i smaczne śniadanie
- Impreza
- Walentynki
- Halloween
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
Odsłon: 373
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Ciasta
- Chleby
- Dla zdrowia
Odsłon: 437
Polecam.
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Przyprawy
- Kardamon
- Mięta
- Płatki
- Owsianki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 818