Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
W 468. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na włoskie pyszności, ale z polskim twistem! Na pierwszy posiłek Ewa Wachowicz podała zupę ribollitę, a na danie główne - pizzę na chlebowym spodzie. Deser zaskoczył - było to tiramisu, ale nieco „spolszczone". Zobacz, jak przygotować pyszności!
Polecane artykuły
Smażony karp to niezbędny element świątecznego jadłospisu w wielu domach, jednak nie zawsze wychodzi tak, jakbyśmy tego chcieli. Wystarczy nieodpow...
W najnowszych odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca wybierze się w podróż po smakach z różnych zakątków świata. Na przystawkę przyrządzi włoską...
Czy wiesz, co to jest tyndalizacja? Ta niezwykła metoda konserwowania mięsa pozwala przechowywać je w słoikach przez lata bez lodówki. Odkryta prze...
Materiał promocyjny
Przygotowanie świątecznej uczty oznacza długie godziny spędzone w kuchni – mieszanie, pieczenie, gotowanie i ciągłe doglądanie garnków. A jeszcze t...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2900
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3954
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 785