Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
W 468. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na włoskie pyszności, ale z polskim twistem! Na pierwszy posiłek Ewa Wachowicz podała zupę ribollitę, a na danie główne - pizzę na chlebowym spodzie. Deser zaskoczył - było to tiramisu, ale nieco „spolszczone". Zobacz, jak przygotować pyszności!

Polecane artykuły

Lato to idealny czas na eksperymentowanie z różnorodnymi sałatkami, które łączą świeże, sezonowe składniki w pełnowartościowe posiłki. Kolorowe kom...

Gdy temperatura przekracza 30 stopni, ostatnią rzeczą, o jakiej marzymy, jest rozgrzewający rosół czy pieczony schab. W upalne dni organizm domaga...

Lemoniada to jeden z najprostszych napojów, który latem ratuje przed upałem, a zimą dostarcza cennych witamin, jeśli przygotujesz ją na bazie cytru...

Młoda kapusta to prawdziwy skarb sezonu wiosenno-letniego. Jest delikatna w smaku, lekko słodkawa i – co najważniejsze – pełna cennych składników o...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

