Sezon na dynię

W pierwszym odcinku nowego sezonu Ewa Wachowicz postanowiła połączyć stare, rodzinne przepisy z nutką nowoczesności. W kolejnym, czyli 473., zaprezentowała z kolei receptury inspirowane kuchniami świata. Zaczerpnęła pomysły z Tunezji, Niemiec i Stanów Zjednoczonych, ale - jak to ma w zwyczaju - nieco przerobiła klasyczne potrawy. Sprawdź wszystkie przepisy z 473. odcinka „Ewa Gotuje”.

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze rogaliki drożdżowe. Z każdym nadzieniem smakują wybitnie, bo sekretem jest ciasto

Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....

2
Informacje Jesienny gulasz. Danie, które rozgrzewa, daje dużo energii i witalności

Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...

2
Informacje Jej uprawa była kiedyś zakazana. Dziś ma ważne miejsce, dba o serce i chroni przed zakrzepami

Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...

15
Ewa gotuje Ewa gotuje dla najmłodszych. Tymi potrawami dzieciaki będą się zajadać

Każdy rodzic wie, jak ciężko jest przygotować potrawy, które posmakują najmłodszym. Dzieciaki zdecydowanie lubią przy jedzeniu pomarudzić, ale są p...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Piernik dojrzewający

Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...

Odsłon: 2225

30 min
19
60 min
9
>60 min
16
60 min
12