Boże Narodzenie na słono

W pierwszym odcinku nowego sezonu Ewa Wachowicz postanowiła połączyć stare, rodzinne przepisy z nutką nowoczesności. W kolejnym, czyli 473., zaprezentowała z kolei receptury inspirowane kuchniami świata. Zaczerpnęła pomysły z Tunezji, Niemiec i Stanów Zjednoczonych, ale - jak to ma w zwyczaju - nieco przerobiła klasyczne potrawy. Sprawdź wszystkie przepisy z 473. odcinka „Ewa Gotuje”.

Polecane artykuły

Informacje Pierogi się sklejają, rozpadają w trakcie gotowania? Triki naszych babć na idealne pierogi

Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...

2
Informacje Najlepszy przepis na wigilijny barszcz. Aromatyczny i głęboko czerwony

Barszcz z uszkami to jedno z najważniejszych dań na wigilię i każda rodzina ma swój przepis. Jego intensywny kolor i głęboki smak sprawiają, że roz...

5
Ewa gotuje Boże Narodzenie u Ewy Wachowicz. Przepisy na świąteczne dania

W kuchni Ewy Wachowicz świąteczne gotowanie. W 561. odcinku prowadząca zdradziła przepis na tradycyjną zupę kwasówkę oraz nietypowy pasztet świątec...

11
Informacje Aromatyczna zupa grzybowa na wigilię. Przepis ze staropolskiej receptury

Czy wiesz o tym, że na wigilię można podać również zupę grzybową? To nie tylko zwykły wywar z leśnych darów. To esencja polskiej tradycji, gdzie ka...

20

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
79
Przekąski Imprezowe paszteciki

Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...

Odsłon: 858

30 min
2
60 min
11