Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Ewa Wachowicz w swojej kuchni uwielbia przygotowywać dania oparte na łatwo dostępnych składnikach, dzięki czemu bez trudu jesteśmy w stanie je odtworzyć. W 474. odcinku swojego autorskiego programu "Ewa Gotuje" odświeżyła przepis na klasyczny krupnik, przygotowała również bryzol wprost z PRL-u oraz niezwykle słodki i pyszny deser, czyli krem sułtański.
Truskawki to nieodłączny element lata, który warto wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. Szczególnie dobrze sprawdzają się w ciastach – tych pros...
Boćwina to warzywo, które wyróżnia się ciekawym smakiem, wszechstronnym zastosowaniem w kuchni oraz wysoką wartością odżywczą. Dobrze wpływa ona na...
Jesteś fanem zapiekanek i możesz jeść je praktycznie każdego dnia? W takim razie koniecznie spróbuj takiej, w której pierwsze skrzypce gra cukinia...
Młoda kalarepa to warzywo, które w prosty sposób można wkomponować w codzienne posiłki. Jest pełna witamin, lekka i wyjątkowo smaczna. Zaskoczcie s...
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40590
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 964
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 242
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3295