Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Ewa Wachowicz w swojej kuchni uwielbia przygotowywać dania oparte na łatwo dostępnych składnikach, dzięki czemu bez trudu jesteśmy w stanie je odtworzyć. W 474. odcinku swojego autorskiego programu "Ewa Gotuje" odświeżyła przepis na klasyczny krupnik, przygotowała również bryzol wprost z PRL-u oraz niezwykle słodki i pyszny deser, czyli krem sułtański.
Dlaczego masło klarowane jest droższe od zwykłego masła? Na przykład dlatego, że ma ono znacznie dłuższy termin przydatności niż to tradycyjne. A t...
Trudno wyobrazić sobie święta bez barszczu. Najlepszy smak uzyskuje się dzięki naturalnemu zakwasowi z buraków, który nadaje mu głębi i delikatnej...
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2672
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2991