Ewa Wachowicz w swojej kuchni uwielbia przygotowywać dania oparte na łatwo dostępnych składnikach, dzięki czemu bez trudu jesteśmy w stanie je odtworzyć. W 474. odcinku swojego autorskiego programu "Ewa Gotuje" odświeżyła przepis na klasyczny krupnik, przygotowała również bryzol wprost z PRL-u oraz niezwykle słodki i pyszny deser, czyli krem sułtański.

Polecane artykuły

Informacje Jak się odchudzać bez poczucia głodu? Poznaj te 5 sposobów

Chcesz wysmuklić swoją sylwetkę, ale przeraża Cię widmo restrykcyjnej diety? Odchudzanie nie powinno wiązać się z głodzeniem. Odpowiednie podejście...

0
Informacje Nie kupuj w sklepie, w domu zrobisz lepszy. Regularne picie pomaga w utrzymaniu wagi, wzmacnia odporność

Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...

3
Informacje 5 koktajli bogatych w białko. Dodają energii, wzmacniają kości

Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...

1
Informacje Finger food na andrzejki. Zrób więcej, bo lotem ptaka znikają z półmisków

Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Żmudzka zupa z gęsi

Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...

Odsłon: 2921

15 min
6
Ciasta Najlepsze ciasto cynamonowe

Najlepsze, najprostsze i najszybsze do zrobienia ciasto cynamonowe. Wystarczy...

Odsłon: 5378

30 min
11

Przepis dnia

Ciasta Tort czekoladowo-orzechowy

Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.

Odsłon: 2860

>60 min
45