Ewa Gotuje

Ewa Wachowicz w swojej kuchni uwielbia przygotowywać dania oparte na łatwo dostępnych składnikach, dzięki czemu bez trudu jesteśmy w stanie je odtworzyć. W 474. odcinku swojego autorskiego programu "Ewa Gotuje" odświeżyła przepis na klasyczny krupnik, przygotowała również bryzol wprost z PRL-u oraz niezwykle słodki i pyszny deser, czyli krem sułtański.

Polecane artykuły

Informacje Napój na trawienie i odporność. Pij przed śniadaniem, szybko poczujesz się lepiej

Jesień to czas, w którym nasza odporność wystawiona jest na próbę. Wahania temperatur, mniej słońca i ograniczona aktywność fizyczna sprawiają, że...

1
Ewa gotuje Ewa gotuje: Rosół jagnięcy, pierogi z bryndzą i oscypkiem, kołacz podhalański

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...

0
4
Informacje Sycąca owsianka z darami jesieni. W takim duecie wyśmienicie działają na jelita i odporność

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
44
30 min
3
Desery Domowe wafle z galaretką i mlekiem w proszku

Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...

Odsłon: 140

30 min
1
30 min
5
Pieczywo Ciasto z mrożonymi jagodami 🫐

To ciasto wychodzi niezwykle soczyste! Nadzienie ma przyjemny, słodko-kwaśny...

Odsłon: 1438

>60 min
2