Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
W ostatnim odcinku 36. sezonu programu „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się przepisami na lekkie potrawy, które doskonale się sprawdzą w upalne dni. W programie pokazała, jak przyrządzić chłodnik z awokado, następnie przeniosła się do ogrodu, gdzie podzieliła się przepisem na pieczonego pstrąga z pesto. Po pysznym obiedzie nie zabrakło również deseru. Tym razem Ewa Wachowicz postawiła na lekki torcik z truskawkami bez pieczenia.

Polecane artykuły

To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...

W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...

Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pyszna świąteczna przekąska
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Podroby
Odsłon: 300

Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Owoce
- Jabłka
- Mięso
- Kaczka
- Przyprawy
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 225

