W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz podzieliła się kolejnymi inspiracjami. Na początku przygotowała tradycyjną sałatkę szwajcarską. Na danie główne zrobiła żeberka w sosie pieprzowym, po których poleciła świetny sposób na pikle śliwkowe. Natomiast na deser upiekła tartę z białą czekoladą i owocami leśnymi. Przekonaj się, jak je zrobić.

Polecane artykuły

Doskonały kotlet schabowy wymaga równie doskonałych dodatków. Choć wybór dobrego mięsa jest kluczowy, to właśnie surówki nadają całemu daniu charak...

Już w sobotę 15 marca w programie Ewa Gotuje, w domu Ewy Wachowicz, pojawi się specjalna gościni. To właśnie dla niej prowadząca przygotuje ulubion...

Czy wiesz, że słynne w kuchni azjatyckiej grzyby mun można znaleźć w polskich lasach? Ten niepozorny pokarm to prawdziwa skarbnica składników odżyw...

Ser halloumi to cypryjska duma narodowa o wyjątkowych właściwościach, które sprawiają, że możesz go grillować, smażyć i piec bez obaw o to, że się...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Owoce
- Banany
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Cynamon
- Babeczki
Odsłon: 38

Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1802

