Ewa gotuje: Sałatka na start, żeberka na obiad i pyszna tarta na deser

W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz podzieliła się kolejnymi inspiracjami. Na początku przygotowała tradycyjną sałatkę szwajcarską. Na danie główne zrobiła żeberka w sosie pieprzowym, po których poleciła świetny sposób na pikle śliwkowe. Natomiast na deser upiekła tartę z białą czekoladą i owocami leśnymi. Przekonaj się, jak je zrobić.

Polecane artykuły

3
Informacje Dodany do kawy, pomaga schudnąć. Zrób też schab, zupę lub sos z tą genialną przyprawą

Kardamon – genialna przyprawa z Indii – znajduje zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w medycynie naturalnej. Nie dość, że doskonale podkreśla ona...

3
Informacje Likier z kukułek. Smak cukierków z dzieciństwa

Kojarzysz cukierki kukułki, czyli nadziewane karmelki? To kultowe polskie słodycze, które nadal cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie każdy wie, ż...

2
Informacje Idealna sałatka dla kobiet po 50. Skończą się problemy ze zbędnymi kilogramami i wypadaniem włosów

Nie jest tajemnicą, że po 50. roku życia metabolizm spowalnia. Wiele pań w tym wieku zaczyna borykać się z nadprogramowymi kilogramami, oraz przykr...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka z sałaty lodowej

Dzisiaj bardzo szybka, prosta sałatka. Bardzo dobra jako dodatek do obiadu lu...

Odsłon: 235

15 min
4