Najlepsze przepisy na ogórki

Dbaj o planetę wraz z najmłodszymi

Chrupki kukurydziane są idealną przekąską dla całej rodziny. Już od wielu lat cieszą się sympatią podniebienia zarówno maluchów, jak i ich rodziców. Wyróżniają się niesamowitą chrupkością i niepowtarzalnym smakiem.

Fot. 123RF/Picsel

Tak jak w roku poprzednim Tygryski BIO angażują się w działania proekologiczne. Cel Tygrysków BIO to wykształcenie świadomości ekologicznej u najmłodszych. Z pomocą rodziców każde dziecko nauczy się dbać o środowisko i znacznie zbliży się do przyrody. Bądź eko już dziś, na przykład pakując kanapkę w woskowijkę lub lunchbox wielokrotnego użytku. Dzięki temu unikniesz regularnego używania plastikowych przedmiotów. Podejmując mądre i odpowiedzialne decyzje konsumenckie, dajemy przykład najmłodszym. Tygryski BIO są świetnym początkiem eko-zmian!

Tygryski BIO to idealna przekąska dla świadomych rodziców oraz ciekawych świata maluszków. Skład chrupek jest prosty, cechują go składniki najwyższej jakości. Tygryski posiadają certyfikat „zielonego listka", który daje pewność, że powstały zgodnie z obowiązującymi w Europie regułami rolnictwa ekologicznego. Tygryski BIO to zdrowa i bezpieczna przekąska dla każdego.

Folia, w którą zapakowane są chrupki jest biodegradowalna i w pełni kompostowalna, a co za tym idzie, przyjazna środowisku. Firma TBM dostrzega potrzeby dzisiejszego świata, dlatego jako pierwsza firma na polskim rynku przekąsek wprowadziła zastosowanie takiej folii. Ponadto chce zaangażować się w ochronę owadów, ponieważ wierzy, że najmniejsi mają istotny wpływ na otoczenie.
Źródło: materiały prasowe

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kotlety de volaille

Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...

Odsłon: 298

15 min
8
Ciasta Ciasto budyniowe smerfowe

Budyniowce na petitkach to nasze ulubione ciasta. Trochę takie awaryjne, czyl...

Odsłon: 303

30 min
6
30 min
1

Polecane artykuły

Informacje Chłodnik bułgarski lub litewski, a może hiszpańskie gazpacho. Wyśmienite dania na gorące dni

Żar lejący się z nieba w trakcie letnich miesięcy nie sprzyja apetytowi. Warto w tym czasie stawiać na orzeźwiające potrawy, które pomogą nieco łat...

1
Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

10
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

8
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9