O prozdrowotnych właściwościach octu jabłkowego można byłoby mówić długo. M.in. zmniejsza on ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy. Zaleca się picie octu małymi porcjami. Jak więc przygotować go samodzielnie? Poznaj przepis na domowy ocet jabłkowy.

Polecane artykuły

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Mięta
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2156

Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Cukinia
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 914

