O prozdrowotnych właściwościach octu jabłkowego można byłoby mówić długo. M.in. zmniejsza on ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy. Zaleca się picie octu małymi porcjami. Jak więc przygotować go samodzielnie? Poznaj przepis na domowy ocet jabłkowy.

Polecane artykuły

Ewa Wachowicz podczas przygotowania dań w swoim programie lubi sięgać po klasyczne składniki, z którym powstają smakowite przepisy. Tym razem w rol...

Algi wakame to popularny składnik kuchni azjatyckiej. Są one niskokaloryczne, wszechstronne w zastosowaniu, a do tego niezwykle odżywcze – można zn...

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...

W czym kisić kapustę, żeby proces fermentacji przebiegał bez problemów? To pytanie nurtuje każdego, kto chce samodzielnie przygotować ten zdrowy pr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Placki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 1130

