Najlepsze przepisy na cukinię

Pod koniec stycznia marka sprzętu AGD Florina wystartowała z kulinarnym vlogiem „Zasmakuj radości”. Gospodarzem został ambasador marki, kucharz, maratończyk i uczestnik programu "MasterChef Polska" – Piotr Sajdak.

Vlog „Zasmakuj radości" traktuje o tym jak gotować zdrowo, jakich sprzętów używać w kuchni, a także o tym jak zmieniają się nasze kulinarne gusta oraz kulinarne trendy. W każdym odcinku Piotr Sajdak dzieli się kulinarnymi wskazówkami oraz przepisem na proste i pyszne danie.

Nowy odcinek pojawia się w co drugą sobotę miesiąca w samo południe. Do tej pory widzowie mieli okazję dowiedzieć się jak przygotować śniadanie prosto z patelni z jajkiem w roli głównej, walentynkową kolację dla dwojga oraz jak w godzinę przygotować obiad do pracy na cały tydzień.

Wszystkie odcinki vloga można zobaczyć na kanale Floriny w serwisie Youtube:

Przepisy z każdego odcinka znajdziecie na stronie: http://florinaagd.pl, gdzie czekają również przepisy i kulinarne inspiracje od innych Przyjaciół Floriny.

Pobierz bezpłatny e-book ze świątecznymi przepisami. Kliknij!

Eleganckie święta

 

Wielkanoc z Floriną w formacie pdf

 

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać e-booka na dysku.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto Lucynka

Wszyscy miłośnicy sezonowych owoców będą zachwyceni tym ciastem. Wbrew pozoro...

Odsłon: 27633

60 min
44
Ciasta Muffinki ze śliwkami

Dziś proponuję przepis na pyszne, mięciutkie i pełne soczystych śliwek muffin...

Odsłon: 2443

30 min
5
Dania główne Ziemniaki biedaka - patatas a lo pobre

Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...

Odsłon: 6265

30 min
4
Dania główne Chili con carne

Chili con carne to klasyczne danie kuchni meksykańskiej, które podbiło serca...

Odsłon: 2189

30 min
6
Przetwory Grzybki marynowane

Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...

Odsłon: 9154

60 min
16
Dania główne Filet drobiowy w porach

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.

Odsłon: 8829

>60 min
12