Zdarzyło wam się kiedyś dodać do dania za dużo soli? Istnieje kilka produktów, które mogą naprawić ten błąd. Jak to zrobić? Zobaczcie sami!

Polecane artykuły

Młoda kapusta to prawdziwa skarbnica witamin, idealna do lekkich, wiosennych surówek. To proste w przygotowaniu, pełne smaku i wartości odżywczych...

Szparagi to jedne z tych warzyw, na które czekamy cały rok – a kiedy w końcu się pojawiają, sezon mija zdecydowanie za szybko. Zielone są delikatni...

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Ciecierzyca
- Fasolka
- Bób
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 43

Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Wieprzowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 102

Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Buliony
- Warzywa
- Kurczak
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Kanapki
- Chleby
- Dla zdrowia
Odsłon: 108

Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 983

