Najlepsze przepisy na ogórki

Jedyna taka kolacja dla miłośników czterech kółek

Jesteś fanem motoryzacji i dobrego jedzenia? Co powiesz na wyjątkową kolację w chmurach w towarzystwie nowoczesnych i klasycznych aut? Już w najbliższy weekend (27 i 28 sierpnia) Neo(n) Bistro zaprasza wszystkich miłośników czterech kółek na włoską ucztę pod gwiazdami z Chefem Edoardo Mallozzi.

Fot. materiały prasowe

Kolację na ostatnim piętrze parkingu Hotelu Novotel, którą uświetnią zaparkowane przy stolikach modele aut Ferrari i Maserati.

Od restauracji do motoryzacji

Miłośników samochodów marki Ferrari i Maserati powinna ucieszyć ta informacja. W ostatni weekend sierpnia (27 i 28) na parkingu hotelu Novotel zaparkują klasyczne i nowoczesne modele tych samochodów. Jeśli więc jesteś miłośnikiem motoryzacji, a przy okazji lubisz dobrze zjeść, koniecznie zarezerwuj kolację w Neo(n) Bistro. W tym tygodniu kubki smakowe Gości rozpieszczać będzie Edoardo Mallozzi, Chef La Squadra Ristorante, włoskiej restauracji znajdującej się w Katowicach przy salonie samochodów marki Ferrari oraz Maserati. Na Gości czekać będą wyjątkowe dania tradycyjnej kuchni włoskiej w wersji wege oraz mięsnej. Wśród nich m.in. pasta z włoską wędzoną szynką, sosem pomidorowym, dodatkiem Parmigiano Reggiano D.O.P, wegetariańska lasagne lub pieczony indyk w plastrach z sosem z tuńczyka, kaparami i oliwą. Zwieńczeniem kolacji będzie słynne pistacjowe tiramisu Edoardo, o którym niejednokrotnie pisano, że lepszego próżno szukać nawet we Włoszech. Zapowiada się włoska uczta w towarzystwie nowoczesnych i klasycznych aut!
Do 26 września co weekend Goście mogą spróbować dań innego Chefa Kuchni serwowanych na dachu parkingu Hotelu Novotel. Neo(n) Bistro to nie tylko wspaniałe doświadczenie kulinarne, ale również możliwość spędzenia wieczoru w niezwykłych okolicznościach. Romantyczny klimat tego miejsca to zasługa przede wszystkim widoku na Warszawę nocą, blasku kolorowych neonów oraz rozgwieżdżonego nieba. Są to zdecydowanie sprzyjające okoliczności na pierwszą randkę czy na niezapomniane zaręczyny!

O Neo(n) Bistro

Neo(n) Bistro jest pierwszą próbą po-lockdownowej redefinicji fine diningu. To seria unikalnych, jednorazowych kolacji wiodących polskich Chefów organizowanych przez twórców Nocnego Marketu oraz Festiwali Restaurant Week i Fine Dining Week i odbywających się w na co dzień niedostępnych magicznych przestrzeniach Warszawy. Niepowtarzalnym doświadczeniom towarzyszy odpowiednia oprawa i serwis, które twórczo łamią historyczne i nowoczesne standardy najwyższej sztuki kulinarnej gościnności.

Wyjątkowe kulinarne doświadczenia z 360° widokiem na stolicę będą odbywać się od lipca do września 2021 r na dachu hotelu Novotel przy ulicy Parkingowej.
Neo(n) Bistro jest pierwszą w Polsce restauracją w 100 % pozostająca w duchu filozofii zero waste #SzanujJedzenie. Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online, marnowana żywność zostaje ograniczona do zera.

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Kanapki śniadaniowe

Proste kanapki które zapewnią nam dużo energii na cały dzień, są pożywne smac...

Odsłon: 65

15 min
4
>60 min
3
30 min
1

Polecane artykuły

Informacje Chłodnik bułgarski lub litewski, a może hiszpańskie gazpacho. Wyśmienite dania na gorące dni

Żar lejący się z nieba w trakcie letnich miesięcy nie sprzyja apetytowi. Warto w tym czasie stawiać na orzeźwiające potrawy, które pomogą nieco łat...

1
Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

10
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

8
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9