Odkryj bogactwo ziołowej kuchni! Czymże byłaby najlepsza strawa, gdyby nie dodać do niej szczypty ziół? Kolorowy dodatek ucieszy oko, a podniebienie uraduje wyrazisty smak. W stu przepisach z wykorzystaniem bazylii, natki pietruszki, cząbru i innych znanych od tysiącleci ziół pokazano jak właściwie dobrane przyprawy sprawiają, iż najdrobniejsze posiłki, wspaniałe dania główne, pyszne dipy oraz napoje nabierają wyjątkowego charakteru!


Weź udział w konkursie i wygraj książkę!
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Cukinia
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Placki
- Dla zdrowia
Odsłon: 146

Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
- Impreza
- Walentynki
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Oregano
- Dla zdrowia
- Keto
Odsłon: 44

Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1227
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83

