Przedwiosenna odnowa - najlepsze przepisy

Oddajemy w wasze ręce pierwszy numer bezpłatnego Magazynu Smaker. Tematem tego wydania jest jesień. Zapraszamy do lektury!

Kliknij poniżej, aby zobaczyć bezpłatny magazyn

Kliknij, aby przeczytać darmowy magazyn

Nasz Magazyn stworzyliśmy dla was i z myślą o was, dlatego poza masą smakowitych przepisów i porad, znajdziecie w nim również ciekawe artykuły związane z szeroko rozumianym, kulinarnym lifestylem. W końcu miłość do dobrego jedzenia niejedno ma imię i to będziemy starali się wam pokazać na łamach naszego Magazynu.

W tym numerze nasze myśli krążą dookoła wyjątkowych, jesiennych przetworów oraz ciekawych sposobów na wykorzystanie najsmaczniejszych, sezonowych produktów. Jednak to nie wszystko! Sprawdzamy jak smakuje Tajlandia i nieco bliższe nam Podhale. Polecamy książki, muzykę oraz filmy z kulinariami w tle. Opowiadamy o wyjątkowych kucharzach oraz podpowiadamy, jak zachęcić najmłodszych do wspólnego gotowania.

Co jeszcze? Cóż, o tym musicie przekonać się sami.

Jesteśmy niezwykle ciekawi, jak podoba wam się nasz Magazyn. Na wasze opinie i sugestie czekamy pod naszym redakcyjnym mailem. Czegoś jest za dużo, czegoś za mało, a może czegoś Wam brakuje? Koniecznie nam o tym napiszcie.

Tymczasem zapraszamy Was do lektury tego oraz kolejnych numerów.

Sylwia Cisowska/ Smaker.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Sernik gotowany Leśny Mech

Sernik gotowany o malinowym smaku, na szpinakowym biszkopcie to nasza propozy...

Odsłon: 192

60 min
2
Przekąski Serowa przekąska

Pyszna do pracy lub dziecku do szkoły na drugie śniadanie.

Odsłon: 547

30 min
4
Dodatki Marchewka z groszkiem

Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...

Odsłon: 168

15 min
7

Przepis dnia

Ciasta Napoleonka z ciasta francuskiego

Nie masz za dużo czasu na przygotowanie smakołyków do popołudniowej kawy? Nap...

Odsłon: 16809

30 min
19