Magazyn Smaker nr 1 - Jesień

Oddajemy w wasze ręce pierwszy numer bezpłatnego Magazynu Smaker. Tematem tego wydania jest jesień. Zapraszamy do lektury!

Kliknij poniżej, aby zobaczyć bezpłatny magazyn

Kliknij, aby przeczytać darmowy magazyn

Nasz Magazyn stworzyliśmy dla was i z myślą o was, dlatego poza masą smakowitych przepisów i porad, znajdziecie w nim również ciekawe artykuły związane z szeroko rozumianym, kulinarnym lifestylem. W końcu miłość do dobrego jedzenia niejedno ma imię i to będziemy starali się wam pokazać na łamach naszego Magazynu.

W tym numerze nasze myśli krążą dookoła wyjątkowych, jesiennych przetworów oraz ciekawych sposobów na wykorzystanie najsmaczniejszych, sezonowych produktów. Jednak to nie wszystko! Sprawdzamy jak smakuje Tajlandia i nieco bliższe nam Podhale. Polecamy książki, muzykę oraz filmy z kulinariami w tle. Opowiadamy o wyjątkowych kucharzach oraz podpowiadamy, jak zachęcić najmłodszych do wspólnego gotowania.

Co jeszcze? Cóż, o tym musicie przekonać się sami.

Jesteśmy niezwykle ciekawi, jak podoba wam się nasz Magazyn. Na wasze opinie i sugestie czekamy pod naszym redakcyjnym mailem. Czegoś jest za dużo, czegoś za mało, a może czegoś Wam brakuje? Koniecznie nam o tym napiszcie.

Tymczasem zapraszamy Was do lektury tego oraz kolejnych numerów.

Sylwia Cisowska/ Smaker.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 126

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 59

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2