Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.

 

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze ciasta z truskawkami. Ucierane, kruche i biszkoptowe

Truskawki to nieodłączny element lata, który warto wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. Szczególnie dobrze sprawdzają się w ciastach – tych pros...

1
Informacje Warzywo idealne dla diabetyków i na problemy z trawieniem. Można jeść na surowo, robić zupy i koktajle

Boćwina to warzywo, które wyróżnia się ciekawym smakiem, wszechstronnym zastosowaniem w kuchni oraz wysoką wartością odżywczą. Dobrze wpływa ona na...

4
Informacje Najlepsze zapiekanki z cukinii. Będziesz rozdawać przepisy sąsiadkom

Jesteś fanem zapiekanek i możesz jeść je praktycznie każdego dnia? W takim razie koniecznie spróbuj takiej, w której pierwsze skrzypce gra cukinia...

4
Informacje 6 przepisów na młodą kalarepę. Rodzina często będzie prosić o te dania

Młoda kalarepa to warzywo, które w prosty sposób można wkomponować w codzienne posiłki. Jest pełna witamin, lekka i wyjątkowo smaczna. Zaskoczcie s...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
6
Dodatki Sos tzatziki

Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...

Odsłon: 1044

30 min
1
15 min
1