Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.
Polecane artykuły
Co przygotować na obiad, gdy chcesz uczcić święto smacznie i z klasą? Polską kuchnię można podać na wiele sposobów – od tradycyjnych po nowoczesne...
W tym odcinku kulinarnego show "Ewa gotuje" nie zabraknie przepisów, które pokochają najmłodsi. Pomidorówka, ciasteczka czy gofroburgery - wszystko...
Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...
Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 323
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28425
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9007
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
- Wielkanoc
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Buliony
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 750
