Zdradzamy przepis na najpopularniejszą hiszpańską przekąskę, czyli patatas bravas. Nazwa tego dania w języku polskim oznacza "pikantne ziemniaki". Jeśli jesteś ciekawy aromatycznego smaku przystawki, wypróbuj recepturę!

Polecane artykuły

Rukiew wodna to roślina o charakterystycznym, lekko pikantnym smaku, który nadaje wyrazistości wielu potrawom. Jej dodatkowym atutem jest wszechstr...

Kolorowa, chrupiąca i pełna smaku – taką paprykę chcemy mieć w spiżarni na zimę. Choć marynowaną w occie zna każdy, dziś odkrywamy przepisy, które...

Duże ogórki gruntowe często traktowane są z rezerwą, wydają się za twarde, zbyt mięsiste, a czasem po prostu zbyt mało atrakcyjne. A jednak mogą za...

Nie masz pomysłu na pożywny obiad dla całej rodziny? W takim razie przygotuj faszerowaną paprykę – to wielowymiarowe danie, które możesz wykonać na...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624

Polecam, bardzo smaczna.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kukurydza
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 4547

Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327008

