Najlepsze przepisy na ogórki

Restaurant Club świętuje milion festiwalowych Gości!

Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną liczbę miliona wszystkich festiwalowych rezerwacji!

Fot. materiały prasowe
Milionowym Gościem wszystkich Festiwali Restaurant Club została mieszkanka Warszawy, na którą czekają wspaniałe nagrody. Wśród nich m.in. kolacja z założycielami Restaurant Week, paczka prezentów od Restaurant Week, a także dwuosobowa rezerwacja na Festiwale organizowane przez Restaurant Club w 2021 r.

- Serdecznie gratulujemy pierwszemu milionowemu Gościowi! Z wielką radością obserwujemy zainteresowanie Festiwalami organizowanymi przez Restaurant Club. Cieszymy się, że Goście otwierają się na nowe doświadczenia restauracyjne. Po kilku latach naszej działalności, Festiwale takie jak Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal czy Fine Dining Week stały się najpopularniejszymi wydarzeniami sceny kulinarnej w Polsce i z każdą edycją rosną w siłę. W imieniu wszystkich restauracji dziękujemy za wsparcie polskiej sceny gastronomicznej. - mówi organizator festiwalu, Paweł Światczyński.

Festiwale organizowane przez Restaurant Club na stałe wpisały się w imprezowy kalendarz Polski. Właśnie trwa wiosenna edycja Restaurant Week, która potrwa do 27 czerwca. Rezerwacji można dokonywać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się pod hasłem: "IDŹ! na bestsellery najlepszych restauracji". Jest on wielkim świętem powrotu sceny restauracyjnej, w którym bohaterami są najlepsze flagowe dania topowych Chefów. Goście mogą spróbować zarówno dań kuchni polskiej, jak i wielu kuchni świata. W ofercie festiwalowej dostępne będą dania jarskie, rybne oraz mięsne w specjalnej cenie 59 zł, która wspomoże odbudowanie się branży gastronomicznej. Festiwal organizowany jest równocześnie w kilku miastach - bierze w nim udział blisko 350 restauracji między innymi z Warszawy, Trójmiasta, Krakowa, Poznania czy Wrocławia.

Rezerwacji można dokonać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się w oparciu o Kartę Higieny, czyli bieżące wytyczne sanitarno-epidemiologiczne.

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Zupy Rosół drobiowy na niedzielę

Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...

Odsłon: 513

30 min
9
Desery Piankowa galaretka

Najprostszy deser na świecie, zrobi je nawet dziecko. Idealne orzeźwienie na...

Odsłon: 549

15 min
8
Przekąski Kaszanka z grilla

Sezon grillowy w pełni, dzisiejsza propozycja bardzo dobrze wpisuje się w te...

Odsłon: 38

60 min
1
30 min
1

Polecane artykuły

Informacje Chłodnik bułgarski lub litewski, a może hiszpańskie gazpacho. Wyśmienite dania na gorące dni

Żar lejący się z nieba w trakcie letnich miesięcy nie sprzyja apetytowi. Warto w tym czasie stawiać na orzeźwiające potrawy, które pomogą nieco łat...

1
Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

10
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

8
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9