Sezon na dynię

Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną liczbę miliona wszystkich festiwalowych rezerwacji!

Fot. materiały prasowe
Milionowym Gościem wszystkich Festiwali Restaurant Club została mieszkanka Warszawy, na którą czekają wspaniałe nagrody. Wśród nich m.in. kolacja z założycielami Restaurant Week, paczka prezentów od Restaurant Week, a także dwuosobowa rezerwacja na Festiwale organizowane przez Restaurant Club w 2021 r.

- Serdecznie gratulujemy pierwszemu milionowemu Gościowi! Z wielką radością obserwujemy zainteresowanie Festiwalami organizowanymi przez Restaurant Club. Cieszymy się, że Goście otwierają się na nowe doświadczenia restauracyjne. Po kilku latach naszej działalności, Festiwale takie jak Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal czy Fine Dining Week stały się najpopularniejszymi wydarzeniami sceny kulinarnej w Polsce i z każdą edycją rosną w siłę. W imieniu wszystkich restauracji dziękujemy za wsparcie polskiej sceny gastronomicznej. - mówi organizator festiwalu, Paweł Światczyński.

Festiwale organizowane przez Restaurant Club na stałe wpisały się w imprezowy kalendarz Polski. Właśnie trwa wiosenna edycja Restaurant Week, która potrwa do 27 czerwca. Rezerwacji można dokonywać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się pod hasłem: "IDŹ! na bestsellery najlepszych restauracji". Jest on wielkim świętem powrotu sceny restauracyjnej, w którym bohaterami są najlepsze flagowe dania topowych Chefów. Goście mogą spróbować zarówno dań kuchni polskiej, jak i wielu kuchni świata. W ofercie festiwalowej dostępne będą dania jarskie, rybne oraz mięsne w specjalnej cenie 59 zł, która wspomoże odbudowanie się branży gastronomicznej. Festiwal organizowany jest równocześnie w kilku miastach - bierze w nim udział blisko 350 restauracji między innymi z Warszawy, Trójmiasta, Krakowa, Poznania czy Wrocławia.

Rezerwacji można dokonać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się w oparciu o Kartę Higieny, czyli bieżące wytyczne sanitarno-epidemiologiczne.

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Kruche ciasto ze śliwkami

Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...

Odsłon: 22614

60 min
15
Dania główne Marry me chicken

Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...

Odsłon: 14934

30 min
15
Dania główne Tonkatsu kotlet

Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...

Odsłon: 4719

15 min
6
Ciasta Ciasto z kiwi bez pieczenia

Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...

Odsłon: 44726

30 min
43
Dania główne wieprzowina w piwie

Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...

Odsłon: 642

>60 min
5