Najlepsze przepisy na ogórki

Rezerwuj świąteczne potrawy w ramach Delivery Week

Nie masz czasu i ochoty na wielogodzinne przedświąteczne gotowanie? Mamy dla Ciebie doskonałe rozwiązanie! W ramach trwającej drugiej edycji Delivery Week oferta poszerza się o menu świąteczne, które można zamawiać z warszawskich restauracji.

Fot. materiały prasowe

W świątecznej akcji Delivery Week - Festiwalu na wynos organizowanego przez Restaurant Week Polska - bierze udział wiele wyjątkowych warszawskich restauracji. Wśród nich między innymi Elixir Dom Wódki, Po Wiśle, Art Sushi czy Brasserie Warszawska. Zgodnie z zapowiedzią w kolejnych dniach dołączą inne miasta m.in. Kraków, Łódź czy Szczecin. Pełna lista restauracji dostępna jest na stronie festiwalu.

Utalentowani Szefowie Kuchni przygotują dla festiwalowych Gości wyjątkowe doświadczenia świąteczne na wynos. W cenie 100-250zł/osoba Goście mogą sami komponować menu świąteczne lub wybierać gotowe zestawy. Wśród najciekawszych potraw znajdziemy: tatar z jelenia ze szczypiorkiem, piklami i majonezem grzybowym (Brasserie Warszawska), halibut z sosem cytrynowym (Elixir by Dom Wódki), sandacz z sosem z szyjek rakowych (Po Wiśle) oraz wiele innych popisowych dań i doświadczeń.

Zgodnie z festiwalową tradycją świąteczne menu można rezerwować każdego dnia do 22:00 na kolejny dzień i następne, aż do 22 grudnia. Ideą Delivery Week jest wzbogacenie świątecznych i poświątecznych doświadczeń restauracyjnych z bliskimi. To najlepszy wygodny wybór dla tych, którzy nie mają czasu na przedświąteczne gotowanie!

Na Prezent

Jeśli nie masz pomysłu na tegoroczny prezent, koniecznie zajrzyj na stronę Restaurant Club, którego twórcami są organizatorzy najpopularniejszego w Polsce Festiwalu gastronomicznego Restaurant Week, we współpracy z siecią hoteli Sheraton, Marriott, The Westin oraz Bristol zapraszają do rezerwacji wyjątkowych doświadczeń na prezent. W ofercie znajdziemy m.in. weekendowy pobyt z kolacją w najwyżej położonym barze w Polsce! Vouchery można rezerwować na stronie Restaurant Club do 31 grudnia. Nie zwlekaj! Już dziś zadbaj o najlepsze prezenty dla swoich Bliskich!

Źródło: materiały prasowe

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
1

Przepis dnia

Desery Torcik truskawkowo-migdałowy

Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...

Odsłon: 982

>60 min
12

Polecane artykuły

Informacje Chłodnik bułgarski lub litewski, a może hiszpańskie gazpacho. Wyśmienite dania na gorące dni

Żar lejący się z nieba w trakcie letnich miesięcy nie sprzyja apetytowi. Warto w tym czasie stawiać na orzeźwiające potrawy, które pomogą nieco łat...

1
Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

8
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

8
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9