Dania jednogarnkowe

Już niedługo światem zacznie rządzić jesień... a wraz z jesienią będziemy mieć w kuchniach pełnię sezonu na przetwory!

Co prawda półki sklepowe aż uginają się od rozmaitych słoikowych łakoci, to jednak domowe przetwórstwo ma się dobrze i coraz chętniej decydujemy się sięgnąć po własny słoik. Nic dziwnego, wszak czy jest coś bardziej domowego od piwniczki lub spiżarni pełnej kiszonych ogórków, konserwowych papryk, dżemów, kompotów czy nalewek? Z tej okazji przypominamy jedną z naszych darmowych książek kucharskich. Polecamy 55 pomysłów na przetwory.

Książkę możesz pobrać w trzech formatach: PDF (komputer PC), Epub (iPAD i Smartfony) oraz MOBI (Kindle).






Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka jarzynowa tradycyjna

Tradycyjną sałatkę jarzynową podajemy najczęściej na święta lub duże uroczyst...

Odsłon: 1154

30 min
8
15 min
23
Zupy Rosół drobiowo - wołowy

Rosół to jedna z najpopularniejszych i cenionych zup polskiej kuchni. Jest py...

Odsłon: 174

15 min
8

Polecane artykuły

Informacje Dania z makaronem dla cukrzyków. Smaczne, zdrowe i z niskim indeksem glikemicznym

Makaron może być smacznym i zdrowym posiłkiem także dla osób z cukrzycą. Pod warunkiem, że postawimy na jego odpowiedni rodzaj i sposób przygotowan...

2
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Wege kapuśniak, golonki z indyka w marynacie BBQ, sernik jogurtowy na zimno

W 526. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca udowodni widzom, że klasyczne potrawy da się przyrządzić w wyjątkowy sposób. Popularna w Polsce zup...

1
Informacje Poczuj smaki jesieni w kubku ciepłej kawy

Jesień to czas, gdy natura zwalnia: temperatury spadają, dni stają się szare i coraz krótsze, a wieczory dłuższe. Nie sprzyja to aktywności fizyczn...

0
Informacje Świeżej raczej nie skosztujemy, ale suszona jest równie zdrowa. Moringa - z czym to jeść?

Moringa, zwana „drzewem życia,” to roślina o wyjątkowych właściwościach odżywczych, ceniona za bogactwo witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. Cho...

8