Artykuł sponsorowany
Światowe grillowanie: Bułeczki bao z grillowanym kurczakiem Gochujang
Kierunek - Daleki Wschód! W najnowszym odcinku, Karolina Kowalewska-Walas stworzy własną wariację na temat grillowanego kurczaka, inspirując się daniami z Chin, Korei czy Wietnamu. Sprawdźcie, jak wypadł ten eksperyment!
Artykuł sponsorowany

Polecane artykuły

Szparagi to jedne z tych warzyw, na które czekamy cały rok – a kiedy w końcu się pojawiają, sezon mija zdecydowanie za szybko. Zielone są delikatni...

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
Odsłon: 22243

Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 97

Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 122

Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 265

