Sezon na dynię

Kierunek - Daleki Wschód! W najnowszym odcinku, Karolina Kowalewska-Walas stworzy własną wariację na temat grillowanego kurczaka, inspirując się daniami z Chin, Korei czy Wietnamu. Sprawdźcie, jak wypadł ten eksperyment!

Artykuł sponsorowany

Polecane artykuły

Informacje Zamień chleb na warzywne gofry. Sycą na długo, można jeść na diecie

Pieczywo to podstawa polskiego stołu, ale co jeść zamiast chleba, gdy chcesz zredukować kalorie i węglowodany? Warzywne gofry to odpowiedź, która z...

1
Informacje Desery ze świeżymi figami. Wyjątkowy smak i nietypowe połączenia

Świeże figi w deserach potrafią zachwycić smakiem i aromatem. Ich delikatna słodycz świetnie komponuje się z wieloma składnikami, a nietypowe połąc...

1
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Zupa grzybowa z kaszą, polędwiczki w sosie kurkowym, tarta z figami

Jesień to czas, kiedy dania z grzybami smakują najlepiej. Wie o tym i Ewa Wachowicz, dlatego w 554. odcinku swojego autorskiego programy przygotuje...

4
Informacje Śniadanie, które możesz przygotować wieczorem. 4 przepisy na sycący początek dnia

Czy śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Dietetycy są zgodni – tak! Problem w tym, że rano zazwyczaj brakuje nam czasu na przygotowanie...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Zupa gulaszowa na żeberkach

Gulaszowa to zupa wyjątkowo lubiana przez wszystkich. Jedna z najsmaczniejszy...

Odsłon: 123

30 min
1
Dania główne Kotlety ziemniaczane

Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...

Odsłon: 18803

30 min
13
30 min
8
>60 min
5