Boże Narodzenie na słodko

Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.

Polecane artykuły

Informacje Serwowana była na dworach u bogatych mieszczan. Ma delikatny smak i poprawia trawienie

Ten staropolski napój to prawdziwy symbol elegancji i dobrego smaku. Orszadę z łatwością przygotujesz też w domu - sprawdź przepis.

0
Informacje Jak zrobić idealnego karpia na wigilię? Bez mulistego aromatu i łusek, nie rozpada się na patelni

Karp na wigilię to dla wielu osób potrawa, bez której nie ma świąt Bożego Narodzenia. Jednak żeby naprawdę zachwycił, trzeba go dobrze przygotować....

0
Informacje Tradycyjne dodatki do barszczu czerwonego. Idealne na święta Bożego Narodzenia

W wielu domach w święta Bożego Narodzenia króluje oczywiście barszcz czerwony. W wigilię zajada się go najczęściej z uszkami, doskonale smakuje rów...

2
Informacje Co podać na świąteczne śniadanie? Najsmaczniejsze pomysły

Tego dnia chcemy sięgnąć po produkty najlepszej jakości. Siadamy razem do stołu, a na nim królują wędliny, pieczone mięsa i soczysta szynka świątec...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto kokosowe bez pieczenia

Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...

Odsłon: 440

30 min
3

Przepis dnia

Dania główne Krokiety z mięsem i pieczarkami

Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...

Odsłon: 3290

60 min
25
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4097

>60 min
9
>60 min
12