Sezon na dynię

Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mięso, warto dodać do niego wyraziste dodatki, na przykład pikle. Nie zapomnij również o tym, aby dobrze go doprawić, sól i pieprz to w tatarze pozycja obowiązkowa.

Polecane artykuły

Informacje Desery ze świeżymi figami. Wyjątkowy smak i nietypowe połączenia

Świeże figi w deserach potrafią zachwycić smakiem i aromatem. Ich delikatna słodycz świetnie komponuje się z wieloma składnikami, a nietypowe połąc...

1
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Zupa grzybowa z kaszą, polędwiczki w sosie kurkowym, tarta z figami

Jesień to czas, kiedy dania z grzybami smakują najlepiej. Wie o tym i Ewa Wachowicz, dlatego w 554. odcinku swojego autorskiego programy przygotuje...

2
Informacje Śniadanie, które możesz przygotować wieczorem. 4 przepisy na sycący początek dnia

Czy śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Dietetycy są zgodni – tak! Problem w tym, że rano zazwyczaj brakuje nam czasu na przygotowanie...

3
Informacje Jedzenie, które uspokaja – jak dieta wpływa na emocje

Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo Domowy chleb drożdżowy jak z piekarni

Proponuję przepis na pyszny domowy chleb drożdżowy, ale nie taki typowy jak z...

Odsłon: 2230

>60 min
10

Przepis dnia

Ciasta ciasteczka ze smalcem - najlepsze!!!

ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...

Odsłon: 54255

15 min
116
30 min
2
30 min
7