Warszawiacy "gotują się" na kulinarną bitwę w "Ugotowanych"!

W najbliższym odcinku do kulinarnej bitwy na smaki staną Warszawiacy! Czterech niezwykłych bohaterów i cztery niepowtarzalne pomysły na idealną kolację. Kto tym razem okaże się najbardziej wyrafinowanym smakoszem, a kto najzdolniejszym kucharzem?

Czyje dania sprostają wysokim wymaganiom konkurentów i zasłużą na miano najlepszej spośród czterech kolacji?

Gotować i udowadniać, że kuchnia to ich namiętność będą: Aleksandra Kisiel - dziennikarka, na co dzień pracująca w redakcji kobiecego pisma, Aleksandra Jaźwiec - instruktorka nauki jazdy, Paweł Matławski - właściciel firmy zajmującej się sprowadzaniem artykułów sportowych oraz Kuba Łabno - wokalista oraz instruktor zajęć tanecznych dla dzieci.


W warszawskim odcinku na stołach "Ugotowanych" zagoszczą między innymi: "Tłuściutkie pajdki, czyli staropolski przysmak z dzieciństwa", "Kaczka pływaczka" oraz "Dydki w zielonej kąpieli". Uczestników programu nie ominie również "Nowojorska kolacja na białołęckim stole"... Brzmi intrygująco? I słusznie!

Najbliższy odcinek "Ugotowanych" to jak zawsze świetna zabawa, ale również ostra rywalizacja! Nagroda to nie tylko kulinarne uznanie, ale również wygrana wysokości 5 tysięcy złotych! Zapraszamy do oglądania! Już 25 listopada, w niedzielę, o godz. 18.00!

 



Źródło: Informacja Prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Parówki w cieście francuskim

Prosta w przygotowaniu smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Szybko się ro...

Odsłon: 138

30 min
3
Sałatki Sałatka z Jarmużem

CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...

Odsłon: 60

15 min
2

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1