Boże Narodzenie na słono

Pyszny i zdrowy roślinny burger to doskonała opcja na obiad i okazja, by przedstawić mięsożercom wegetariańską kuchnię od najlepszej strony. Wszystkie składniki potrzebne do przygotowania tego pysznego wege burgera z ciecierzycy i buraka znajdziemy w dziale zdrowej żywności (BIO) w Carrefour. To idealny wybór dla tych, którzy chcą jeść roślinnie, smacznie i wspierać ekologiczne produkty. Jak przygotować wege burgera? Przedstawiamy przepis krok po kroku.

Potrzebować będziemy jednego startego buraka oraz szklankę ciecierzycy /123RF/PICSEL



Materiał promocyjny

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Desery Wilgotny piernik

Piernik nieodłącznie kojarzy się z powidłami śliwkowymi. W wielu klasycznych...

Odsłon: 39659

30 min
95
Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 5804

>60 min
8
Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 12474

60 min
11
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 5247

>60 min
24