Dania jednogarnkowe

Zapraszamy na Czat z Marcinem Moczydłowskim!

Czym jest Latte Art? Czy zawód Baristy jest trudny? Według jakich kryteriów oceniać zawodników podczas Krakowskiego Pucharu Latte Art? Na te oraz inne pytania Marcin Moczydłowski odpowie już 18.11.2010 roku o godzine 11:00, serdecznie zapraszamy!

Marcin Moczydłowski jest jednym z najbardziej znanych i utytułowanych baristów w Polsce. Wielokrotnym uczestnikiem i medalistą Mistrzostw Polski Baristów. Medalistą Mistrzostw Polski Latte Art i uczestnikiem Mistrzostw Świata Latte Art . W tym roku w ramach Targów Horeca wystąpi jako jeden z sędziów Krakowskiego Pucharu Latte Art .

Zadaj pytanie Marcinowi Moczydłowskiemu.

Zobacz zapis Czata z Marcinem Moczydłowskim


Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Niewidzialna szarlotka

Jako fan szarlotek, jabłeczników i wszelakich ciast z jabłkami, nie mogłem po...

Odsłon: 139

30 min
2
30 min
1

Przepis dnia

Dania główne Pieczonki w papilotkach

Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...

Odsłon: 13111

30 min
15
Dania główne Kotleciki Szu Szu

Przepis na kotleciki Szu Szu to idealna propozycja na szybki i smaczny obiad,...

Odsłon: 1386

60 min
2
30 min
0
Zupy kartoflanka

Zupka kartoflanka to taka zupka, po której zjedzeniu nie potrzebujemy już dru...

Odsłon: 250

>60 min
3

Polecane artykuły

Ewa gotuje Od zupy dyniowej po pieczoną gęś. Przysmaki na jesień według Ewy Wachowicz

Jesień to czas rozgrzewających zup i ciast pachnących cynamonem. W 523. odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca zabrała widzów w prawdziwą, kulina...

2
Informacje Zbija cholesterol, reguluje poziom cukru. Jak zrobić ocet jabłkowy w zaciszu własnej kuchni?

Ocet jabłkowy jest ceniony za swoje właściwości prozdrowotne. Wspiera on trawienie, stabilizuje poziom cukru we krwi, poprawia metabolizm i wpływa...

8
Informacje Pierwszorzędna na galaretki, konfitury i nalewki. Trzy przepisy na tarninę

Tarnina to owoc, który warto włączyć do jesiennych przetworów. Choć na surowo jest bardzo kwaśna i cierpka, po przemrożeniu zyskuje wyjątkowy smak,...

5