Stwórz wakacyjne danie z makaronem Barilla i wygraj wycieczkę do Parmy

Podziel się z nami pomysłem na pyszne, wakacyjne danie z makaronem Barilla w roli głównej i wygraj wycieczkę do Parmy!

Wakacje to czas podróży, z których przywozimy nie tylko pamiątki i dobry humor, ale przede wszystkim kulinarne wspomnienia.

Jakie danie z makaronem Barilla przygotowałbyś dla swoich znajomych lub rodziny, tak by wspominali je jeszcze długo po zakończeniu wakacji?

Jeśli masz sprawdzony przepis, podziel się nim z nami, a być może wygrasz nagrodę główną, wycieczkę do Parmy, gdzie będziesz mógł spędzić 3 noce w 3 gwiazdkowym hotelu, zwiedzić najpiękniejsze zakątki Parmy wraz z przewodnikiem, wziąć udział w indywidualnych warsztatach kulinarnej Akademii Barilii oraz zwiedzić fabrykę makaronów jednego z największych producentów Barilla!

Konkurs trwa 5 tygodni, w każdym tygodniu do wygrania cenne nagrody w postaci 5 zestawów produktów Barilla o wartości 150 zł.

Laureatów konkursu poszczególnych etapów prosimy o przesłanie zdjęcia potrawy (mail: smaker@firma.interia.pl w tytule wpisując "Barilla: nazwa przyrządzonej potrawy"), którą zaproponowali. Pochwalcie się przepysznym daniem z makaronem, a my opublikujemy je w serwisie! Przesłanie zdjęć nie jest obowiązkowe i nie stanowi części konkursu.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Pieczone buraczki… rewelacja

Powiecie: co ten facet wymyślił? Równie dobrze mógłby napisać przepis: jak po...

Odsłon: 3413

>60 min
9

Przepis dnia

Desery Ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką

Sezon rabarbarowy w pełni więcej trzeba go wykorzystać na różne sposoby dziś...

Odsłon: 690

60 min
4
Przekąski Papryczki Jalapeno

Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na pr...

Odsłon: 2512

60 min
4
>60 min
53

Polecane artykuły

Wideo Szakszuka po góralsku. Prosty i sycący przepis

Szakszuka to nic innego jak zapiekane jajka w sosie pomidorowo-paprykowym, najczęściej podawane na śniadanie. W tym góralskim wydaniu podaj ją z pl...

2
Informacje Nowalijki - co to jest i kiedy jest na nie sezon?

W sklepie czy na targach, wraz z przyjściem wiosny, pojawiły się świeże i młode warzywa oraz owoce. Botwinka, rzodkiewka, rabarbar czy szparagi to...

1
Informacje Nie wyrzucaj końcówek szparagów. Zdziwisz się, do czego można je wykorzystać

Wyrzucasz końcówki i obierki ze szparagów? Z racji tego, że są bardzo cenionym i drogim warzywem, warto szanować każdą ich część. Okazuje się, że o...

0
Informacje Jak uratować sklejony makaron? Niezawodne triki!

Pozornie prosta czynność, jaką jest gotowanie makaronu, może przysporzyć nam wielu problemów. Co zrobić, aby ugotowany makaron nie był zbyt miękki,...

0