Sezon na dynię

Zetrzyj i zamroź cukinię - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę.

Kup na targu skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok. Nie potrzeba wiele czasu i lat doświadczeń, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw. Jasne instrukcje dadzą ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość cały rok!

 

Tytuł: Domowe konserwowanie żywności. Wyd. 2

Autor: Janet Chadwick

Wydawnictwo RM

ISBN 978-83-7243-830-0
Format 165x210
Stron 240
Oprawa broszurowa
Cena 29,90 zł


Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Owsianka z kurkumą

Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...

Odsłon: 68

15 min
2
Zupy Zupa z brukselką

Przepis na zupę jarzynową z brukselką.

Odsłon: 1160

60 min
16
15 min
5
Desery Bułeczki dyniowe z czekoladą

Bułeczki dyniowe z czekoladą to dość nieoczywiste połączenie. Do zrobienia ci...

Odsłon: 13771

30 min
16