Kup na targu skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok. Nie potrzeba wiele czasu i lat doświadczeń, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw. Jasne instrukcje dadzą ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.
Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość cały rok!
Tytuł: Domowe konserwowanie żywności. Wyd. 2
Autor: Janet Chadwick
Wydawnictwo RM
ISBN 978-83-7243-830-0
Format 165x210
Stron 240
Oprawa broszurowa
Cena 29,90 zł
Źródło: Informacja prasowa