Jak schudnąć po 40?

Jak schudnąć po 40?” to odpowiedź na światową rewolucję w podejściu do trybu życia, w którym dobrze budowana motywacja prowadzi do stabilnego gubienia wagi i zachowania młodego, pięknego wyglądu

Autorka wierzy, że czytelniczki pokochają jej metodę trzydziestu dni, bo została ona stworzona z miłości do wszystkich kobiet - tych, które zna i tych, które poznają ją dzięki tej lekturze.

- Słowo „dieta" znaczy dla nas zazwyczaj „wyrzeczenie". Tymczasem książka Agnieszki Mielczarek pokazuje, że wystarczy wyeliminować mleko, jajka i gluten, żeby waga sama spadła. Takie menu to ratunek przy nadwrażliwości na te produkty. Pacjenci często nie zdają sobie z niej sprawy. Tymczasem dania wegańskie są pyszne, łatwe do przyrządzenia i można jeść je bez potrzeby głodzenia się, a efekt oczyszczenia organizmu widać bardzo szybko. Jestem przekonana, że każdy po zastosowaniu tego programu dostrzeże ogromną zmianę w wyglądzie i samopoczuciu. Polecam tę książkę nie tylko paniom po czterdziestce, ale każdemu, niezależnie od wieku, płci i wagi. Mała zmiana na talerzu - wielki powrót do równowagi. -Mira Gałęcka, doktor nauk medycznych, Instytut Mikroekologii w Poznaniu.

Agnieszka Mielczarek, dyplomowany coach zdrowia, czterdziestolatka. Żona znanego kucharza Pascala Brodnickiego, ale w domu częściej gotuje ona. Autorka udowadnia, że dobrze zaplanowane posiłki, wolne od uczulających składników, to klucz do promiennej cery, zdrowych włosów i młodzieńczej sylwetki. Agnieszka jest najlepszą reklamą swojego programu 30 dni, który najpierw wypróbowała na sobie.

Książkę "jak schudnąć po 40?" będziecie mogli wkrótce wygrać w naszym konkursie.

 

Książka wydana nakładem Wydawnictwo Świat Książki.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Najprostszy przepis na biszkopt

Biszkopt przygotowany z idealnego ciasta na biszkopt. Przepis prosty, a biszk...

Odsłon: 76

15 min
5

Polecane artykuły

Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

20
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

306
Informacje Ogórki małosolne na sucho. Tak zrobione wychodzą pyszne i chrupiące

Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...

7
Informacje Biały nalot na ogórkach kiszonych. Czy trzeba je wyrzucić?

Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...

25