Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.

Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z... batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!

Ina Rybarczyk - malarka, pasjonatka jogi i dobrego jedzenia. Autorka popularnego bloga True Taste Hunters, który od 2014 roku niezmiennie zyskuje nowych fanów. Promuje zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną, a jej warsztaty cieszą się ogromnym zainteresowaniem.

Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rebis

Data premiery: 11.04.2017

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
4
Desery Trufle z kaszy jaglanej

Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...

Odsłon: 968

30 min
6

Przepis dnia

Ciasta Ciasto rurociąg bez pieczenia

Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na pyszny deser. Tym razem na n...

Odsłon: 5259

60 min
12
>60 min
6

Przepis dnia

Dania główne Prosta lazania

Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...

Odsłon: 666479

60 min
1289