Najlepsze przepisy na cukinię

Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.

Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z... batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!

Ina Rybarczyk - malarka, pasjonatka jogi i dobrego jedzenia. Autorka popularnego bloga True Taste Hunters, który od 2014 roku niezmiennie zyskuje nowych fanów. Promuje zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną, a jej warsztaty cieszą się ogromnym zainteresowaniem.

Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rebis

Data premiery: 11.04.2017

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Ciasteczka serowe

Kruche ciasteczka serowe z parmezanem to wspaniała przekąska do piwa czy doda...

Odsłon: 3500

30 min
14
Desery Ciasto Izaura

Bardzo stary przepis, ale ciasto wciąż na czasie :) Można je znaleźć pod kilk...

Odsłon: 4508

60 min
6
Ciasta Tort orzechowy z masą kawowo- orzechową

Dziś mam dla Was rewelacyjny tort orzechowy. To zdecydowanie mój ulubiony któ...

Odsłon: 11772

>60 min
20
Ciasta Kruchy jabłecznik z budyniem

Kruche ciasto idealnie komponuje się z jabłkami i delikatnym budyniem.

Odsłon: 127335

>60 min
284
>60 min
34
15 min
8