Najlepsze przepisy na ogórki

Polska premiera światowego bestsellera "Upiecz to!"

Książka "Upiecz to!" stanowi odpowiedź na kuchenne potrzeby zabieganych millenialsów, którzy chcą gotować szybko, zdrowo, pysznie i pięknie.

Źródło: Informacja prasowa

Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym "foodie" - ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu? Jeśli odpowiedziałeś „tak" na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś - "Upiecz to!" gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych.

Te dania praktycznie robią się same!
Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!
Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.

Składniki: Do wyboru, do koloru - książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!
Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!

Uwagi: Przepisy są porażkoodporne - po prostu nie da się ich zepsuć! Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo. Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator, a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!

Rukmini Iyer, bestsellerowa autorka książek kucharskich, na co dzień jest uznaną stylistką jedzenia w UK. „Upiecz to!" napisała z myślą o samej sobie. Kiedy po całym dniu pracy z wyszukanymi kompozycjami kulinarnymi wracała do domu, nie marzyła o niczym innym, niż o zrelaksowaniu się na kanapie z dobrą książką i kieliszkiem wina w dłoni, podczas gdy piekarnik robi za nią całą robotę...Od tamtej pory już ponad MILION ludzi nawróciło się na porażkoodporną kuchnię.

Premiera: 29.09.21
Liczba stron: 240
Wydawnictwo Znak Literanova

Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
1
Dodatki Sos farmerski do sałatek

Prosty sos majonezowo -śmietanowy z czosnkiem i dużą garścią ziół: koperku, s...

Odsłon: 129

15 min
2
Sałatki Surówka z kapusty z sosem farmerskim

Prosty sos majonezowo -śmietanowy z czosnkiem i dużą garścią ziół: koperku, s...

Odsłon: 576

30 min
5
Desery Serowe kulki dla wnucząt

Czego nie robi się dla wnucząt, lubią serowe pączki więc trzeba było dzisiaj...

Odsłon: 631

15 min
3
Dania główne Kotlety schabowe

Moje dzisiejsze kotlety to kotlety ze schabu, proste i szybkie w przygotowani...

Odsłon: 714

15 min
3

Polecane artykuły

Informacje Jest niskokaloryczny, ma dużo błonnika. Dlaczego warto jeść agrest i jak go wykorzystać w kuchni

Dla jednych owoce te są zbyt kwaśne, dla innych to kwintesencja letniego smaku. Agrest, bo o nim mowa, kryje w sobie mnóstwo właściwości prozdrowot...

0
Informacje Obiady do słoika na wyjazd. Co zabrać na wakacje pod namiotem, biwak lub wycieczkę?

Ze względu na inflację i wzrost cen, coraz więcej Polaków odwołuje wakacje lub szuka niskobudżetowych rozwiązań. Jednym ze sposobów na zaoszczędzen...

24
Informacje Straszyły w PRL-u, a dziś są popularne. Kanapka z metką czy mortadelą?

Mięsne wyroby w PRL-u pozostawiały wiele do życzenia. Jednocześnie były rzadko dostępne, więc gdy już się pojawiały, każdy ich próbował. Czy pamięt...

9
Informacje Prawie bez kalorii, samo zdrowie. Domowe dżemy z zamiennikiem cukru

Alternatywy dla tradycyjnych, przesyconych przetworów stają się coraz bardziej popularne. Jedną z nich jest ksylitol - naturalny słodzik o niskiej...

19