Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
zapiekanka zimowa
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1306
3
Dania główne
Duszona łopatka do obiadu
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5834
19
Desery
Rogaliki pistacjowe
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8840
18
Wędliny
Swojski salceson, bardzo prosty przepis, pyszna domowa wędlina.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Keto
Odsłon: 18470
42
REKLAMA