Sezon na dynię

Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.

Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.


Książkę możesz kupić w www.kdc.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
3
>60 min
19
Dania główne Duszona łopatka do obiadu

Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...

Odsłon: 5834

60 min
19
Desery Rogaliki pistacjowe

Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...

Odsłon: 8840

30 min
18

Przepis dnia

Ciasta Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone

Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone znika w kilka minut z talerzy, więc tr...

Odsłon: 36041

30 min
58