Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Znane i nieznane z kuchni włoskiej
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Gołąbki z młodej kapusty
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Buliony
- Warzywa
- Kapusta
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Przyprawy
Odsłon: 178
7
Przepis dnia
Wędliny
Schab wieprzowy bez kości wędzony podpiekany
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 417
6
Śniadania
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Szybki i smaczne śniadanie
- Impreza
- Walentynki
- Halloween
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
Odsłon: 449
17
REKLAMA