Boże Narodzenie na słono

Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze?

Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami - książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami.

Biały chleb - przepisy z mąką pszenną, orkiszową i innymi
Ciemny chleb - przepisy z mąką żytnią
Bułki - przepisy na drobne wypieki.
Wypieki na przyjęcie - przepisy dla gości
Specjały - przepisy z całego świata

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
15
Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 10119

60 min
11
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4618

>60 min
23
60 min
4