08.02.2010
Newsy
Pieczenie chleba
Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami - książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami.
Biały chleb - przepisy z mąką pszenną, orkiszową i innymi
Ciemny chleb - przepisy z mąką żytnią
Bułki - przepisy na drobne wypieki.
Wypieki na przyjęcie - przepisy dla gości
Specjały - przepisy z całego świata
Pisz swoje artykuły
Masz sprawdzone porady? Tricki kuchenne? Podziel się z nami! Najlepsze artykuły publikujemy w dziale "Domowe Porady".
Napisz artykuł
Polecane artykuły
Sok z brzozy pozyskuje się już od setek lat. Mimo to, wydaje się, że wciąż jest on niedocenionym produktem. Jakie ma właściwości? Dlaczego warto go pić i w jaki sposób możemy wykorzystać go w kuchni?
Czytaj więcej >
W kuchni Ewy Wachowicz zawsze jest szybko, smacznie i zdrowo. Ale bywa też gorąco i nie brakuje niespodzianek! Poznajcie pomysły, triki i sekrety kulinarne Ewy Wachowicz.
Czytaj więcej >
Luty już za nami, ale pozostała nam po nim masa wspaniałych przepisów, które do Smakera dodali nasi użytkownicy. Zobaczcie, które z nich cieszyły się największą popularnością.
Czytaj więcej >
Komentarze do artykułu (0)