Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
 
 
 Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
 
            REKLAMA
                 
        Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
 
            Przepis dnia
    Ciasta
    ciasteczka ze smalcem - najlepsze!!!
    
    ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54287
                    116
                    
                        
                    
                
            
    Dania główne
    Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
    
    Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 579
                    2
                    
                        
                    
                
             
            
    Dania główne
    Kluski ziemniaczane z okrasą z boczku wędzonego
    
    Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5697
                    7
                    
                        
                    
                
             
        REKLAMA
                 
         
             
              
                     
                     
             
                     
                     
                     
             
             
            