Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

4
Dania główne
marchewka zapiekana z serem
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1447
4
Dania główne
Frittata ze szparagami z airfryera
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
- Wielkanoc
- Do pracy
- Włoska
- Francuska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
Odsłon: 211
2

REKLAMA
