Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kokos i w ciągu trzech dni dwa razy piekłam ciasteczka z dodatkiem tego pysznego orzecha. Ten przepis na kokosanki jest bardzo łatwy i bardzo szybki w wykonaniu. Kokosanki pieczemy tylko 15 minut. Polecam te ciasteczka szczególnie wielbicielom kokosu.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1440
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1440
Składniki
Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy z dodatkiem szczypty soli. Pod koniec ubijania dosypujemy cukier i mieszamy z kokosem. Nastawiany piekarnik na 175 stopni Blachę z piekarnika wykładamy papierem do pieczenia, smarujemy margaryna, posypujemy mąką. Na tak przygotowaną blaszkę wykładamy za pomocą łyżki małe porcje masy białkowej. Pieczemy na zloty kolor ok 15 minut. Smacznego!