Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, ale prawie eintopf. Duża ilość warzyw sprawia, że jest bardzo sycąca. Właściwie można ją ugotować ze wszystkiego, co po drodze do domu było w warzywniaku.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19422
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8843
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 685
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8407
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19422
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8843
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 685
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8407
Składniki
Pokrój warzywa - marchew w półplasterki, seler, fenkuł i ziemniaki w kostkę, por i seler naciowy w talarki, pomidory w ćwiartki a kapustę grubo poszatkuj. Listki kopru zostaw do dekoracji. Warzywa przełóż do garnka, zalej wodą (na tę ilość warzyw ok. 2 litrów), lekko osól i zagotuj. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu ok. godziny. Wyjmij z wywaru część warzyw (ok. dwie - trzy chochle), zmiksuj, dodaj oliwę i przelej na powrót do garnka, zagotuj i podawaj. Udekoruj posiekanymi listkami kopru.